Michelisz Norbert világbajnok!
Első magyarként nyerte meg a WTCR világkupát!
Blogolj!

Úszó Eb: Milák Kristóf Európa-bajnok, Kenderesi ezüstérmes!

Cseh László Európa-bajnoki rekordját döntötte meg 200 pillangón az első felnőtt Eb-aranyát szerző Milák.

Tusup tesz a magyar törvényekre

Úgy néz ki, hogy ez a szimpatikus amerikai fickó teljesen és végérvényesen maga mögött hagyta Magyarországot. Már a magyar törvényhozás által kiszabott büntetést sem teljesíti.
Címkék: Shane Tusup, úszás

Úszás: Hosszú Katinka szakított Shane Tusuppal

A háromszoros olimpiai bajnok úszó a Facebookon jelentette be, hogy a jövőben nem Shane Tusup irányítja a felkészülését.

Kenderesi Tamás jobb formában van mint a tavalyi vb-n

2018.04.29.
Dorogi László
Az olimpia és Európa-bajnok bronzérmes úszó jelenleg a vásárhelyi uszodában edzőtáborozik, szeret oda járni, ezért még az sem zavarja, hogy 30 kilométerre található a legközelebbi sajtburesz faloda.

Késely Ajna: A béka feneke alatt voltam, de sikerült szárnyalva feljönnöm

2018.04.25.
Hajnali keléssel kezdődik egy átlagos napja a 16 éves junior világ- és Európa-bajnok úszónak, aki a folyamatos „jövés-menés” nélkül már el sem tudja képzelni életét. Ugyan megdöntötte Egerszegi Krisztina ifjúsági országos csúcsát, mégsem erre a legbüszkébb. Késely Ajnával a Promenad.hu beszélgetett.

Az úszó, aki mindent megnyert amit lehetett

2018.03.27.
Dorogi László
Mindössze huszonnyolc évesen vonul vissza a magyar mellúszás koronázott királya. Visszavonul, mert elvégezte dolgát. Sőt, annál sokkal többet.

Sokkal többet veszített egy pernél Shane Tusup

2018.03.08.
Dorogi László
Hosszú Katinka edző-exférje becsületsértést követett el a tavalyi debreceni országos úszóbajnokságon, amiért a Fővárosi Törvényszék első fokon elítélte.

Hosszú Katinkát választották Európa legjobbjának

2017.12.31.
A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) európai tagozatának (AIPS Europe) tagjai Hosszú Katinkát választották 2017 legjobb női sportolójának.

Aranyos úszó Eb – Hosszú Katinka megint nem viccelt

2017.12.18.
Pintér M. Lajos
A magyar válogatottat csak az oroszok előzték meg a rövid pályás úszó Eb éremtáblázatán. Sós Csaba szövetségi kapitány rendkívül elégedetten összegezhette a koppenhágai szereplést.

Rövidpályás úszó Eb: Kapás Boglárka Európa-bajnok!

2017.12.17.
Kapás Boglárka nyerte a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokságon a nők 400 gyorsát, Kenderesi Tamás pedig bronzérmet szerzett a férfiak között 200 méter pillangón.

Ezeket a cikkeket olvastad már?