Blogolj!

Shane Tusup nem lassít, Dzsudzsák után Babos Tímeát is edzheti

2020.09.12.
Dorogi László
Hosszú Katinka egykori férje szépen lassan behálózza a magyar sportéletet, az úszók után egyre több magyar sportoló választja az amerikait felkészítőjének.

Egymás után fordítanak hátat tanítványai Shane Tusupnak

Az amerikai tavaly nyáron vágott nagyszabású projektbe, de az önálló klub úgy fest, igen gyorsan kudarcba fullad. A 20 éves Ilaria Cusinato után Bujdosó Zsombor is faképnél hagyta.
Címkék: Shane Tusup, úszás

Újabb magyar úszó csatlakozott Shane Tusuphoz

2019.09.21.
Ragnar Volarus
Ilaria Cusinato és Bujdosó Zsombor után Földházi Dávid is csatlakozott a Shane Tusup által edzettekhez, azaz a 24 éves sportoló is az amerikai edző irányításával dolgozik a továbbiakban.
Címkék: Shane Tusup, úszás

Rettegj Rossi, az állásodra pályázik egy agresszor

Hiába tett pontot Hosszú Katinkával való közös életének végére Shane Tusup az USA-ban lezajlott válóperével, az úszás egykori első számú itthoni ordibátora képtelen elszakadni Magyarországtól.

Tusup tesz a magyar törvényekre

Úgy néz ki, hogy ez a szimpatikus amerikai fickó teljesen és végérvényesen maga mögött hagyta Magyarországot. Már a magyar törvényhozás által kiszabott büntetést sem teljesíti.
Címkék: Shane Tusup, úszás

Úszás: Hosszú Katinka szakított Shane Tusuppal

A háromszoros olimpiai bajnok úszó a Facebookon jelentette be, hogy a jövőben nem Shane Tusup irányítja a felkészülését.

Sokkal többet veszített egy pernél Shane Tusup

2018.03.08.
Dorogi László
Hosszú Katinka edző-exférje becsületsértést követett el a tavalyi debreceni országos úszóbajnokságon, amiért a Fővárosi Törvényszék első fokon elítélte.

Ezeket a cikkeket olvastad már?