Blogolj!

Egymás után fordítanak hátat tanítványai Shane Tusupnak

Az amerikai tavaly nyáron vágott nagyszabású projektbe, de az önálló klub úgy fest, igen gyorsan kudarcba fullad. A 20 éves Ilaria Cusinato után Bujdosó Zsombor is faképnél hagyta.
Címkék: Shane Tusup, úszás

Újabb magyar úszó csatlakozott Shane Tusuphoz

2019.09.21.
Ragnar Volarus
Ilaria Cusinato és Bujdosó Zsombor után Földházi Dávid is csatlakozott a Shane Tusup által edzettekhez, azaz a 24 éves sportoló is az amerikai edző irányításával dolgozik a továbbiakban.
Címkék: Shane Tusup, úszás

Rettegj Rossi, az állásodra pályázik egy agresszor

Hiába tett pontot Hosszú Katinkával való közös életének végére Shane Tusup az USA-ban lezajlott válóperével, az úszás egykori első számú itthoni ordibátora képtelen elszakadni Magyarországtól.

Tusup tesz a magyar törvényekre

Úgy néz ki, hogy ez a szimpatikus amerikai fickó teljesen és végérvényesen maga mögött hagyta Magyarországot. Már a magyar törvényhozás által kiszabott büntetést sem teljesíti.
Címkék: Shane Tusup, úszás

Úszás: Hosszú Katinka szakított Shane Tusuppal

A háromszoros olimpiai bajnok úszó a Facebookon jelentette be, hogy a jövőben nem Shane Tusup irányítja a felkészülését.

Sokkal többet veszített egy pernél Shane Tusup

2018.03.08.
Dorogi László
Hosszú Katinka edző-exférje becsületsértést követett el a tavalyi debreceni országos úszóbajnokságon, amiért a Fővárosi Törvényszék első fokon elítélte.

Ezeket a cikkeket olvastad már?