Bronzérmes a férfi váltó a short-track vb-n

2019.03.10.
Dorogi László
A Liu Shaolin Sándor, Burján Csaba, Varnyú Alex, Krueger Cole összeállítású staféta a dél-koreai és a kínai csapat mögött ért célba.

Rövidpályás gyorskorcsolya: Liu Shaoang nem indul a világbajnokságon

2019.02.08.
Kálovics Tibor
Liu Shaoang nem indul a márciusban rendezett világbajnokságon miután a drezdai világkupán kéztörést szenvedett. A sportoló a Nemzeti Sportnak nyilatkozva jelentette be döntését.

Rövidpályás gyorskorcsolya: Liu Shaoang súlyos sérülést szenvedett

2019.02.01.
Kálovics Tibor
Az olimpiai bajnok Liu Shaoangot elsodorta ellenfele a drezdai világkupaversenyen és a magyar rövipályás gyorskorcsolyázó keze három helyen is eltörött. 

Még mindig pipa Liu Shaolin Sándor ex-barátnője szakításuk miatt

2019.01.14.
Dorogi László
A friss Európa-bajnok volt párja nem bocsájtotta meg a klasszis gyorskorcsoláyzónak, hogy sms-ben dobta ki. Hollandiában is üzent neki.

Taroltak a Liu testvérek a dordrechti Európa-bajnokságon

2019.01.12.
Dorogi László
Liu Shaolin Sándor arany-, testvére Liu Shaoang ezüstérmet szerzett a hollandiai rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon 1500 méteren. A rövidebb távon fordult a kocka, Shaoang megszerezte első Eb-címét.

Történelmi magyar arany a rövidpályás gyorskorcsolya világkupában

2018.12.09.
Dorogi László
Soha nem nyert még magyar női versenyző világkupa-futamot, Jászapáti Petrának 500 méteren sikerült a bravúr Almatiban. Liu Shaoang ugyanezen a távon ezüstérmes lett a rövidpályás gyorskorcsolyázók idénybeli harmadik, kazahsztáni világkupa-állomásán.

Short track nemzet leszünk!

2018.02.26.
Dorogi László
Hihetetlen lendületet adhat a hazai rövidpályás gyorskorcsolyának a férfi 5000 méteres váltó történelmi olimpiai aranya.

Ezeket a cikkeket olvastad már?