Blogolj!

Rövidpályás gyorskorcsolya Eb: kettős magyar győzelem 1000 méteren és összetettben is!

2020.01.26.
Kálovics Tibor
Liu Shaolin Sándor aranyérmes lett, míg testvére Liu Shaoang a második helyen végzett 1000 méteren a Debrecenben rendezett Európa-bajnokságon. 

Ez történt 2019-ben a sport világában - 1. rész - Aranyos évkezdet

2019.12.27.
Dorogi László
Magyar sportsikerekkel, izgalmas BL-párharcokkal és férfi kézilabdás kudarccal indult az év. A Forma-1 rajtjánál még bizakodhattunk egy szoros világbajnokságban és az egész világ aggódva figyelte az eltűnt futballistáról szóló híreket.

Sértő Instagram-poszt miatt áll a bál a short track-válogatottnál

2019.12.03.
Dorogi László
Jókora botrány van kibontakozóban a magyar rövidpályás-gyorskorcsolya csapatnál. A válogatottat felkészítő kínai edző benyújtotta lemondását, de a szövetség nem fogadta el.

Liu Shaoang világkupa-versenyt nyert Japánban

2019.12.01.
Dorogi László
A fiatalabb Liu testvér pályafutása első világkupa-aranyérmét szerezte meg 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók Japánban rendezett versenyén.

Bronzérmes a férfi váltó a short-track vb-n

2019.03.10.
Dorogi László
A Liu Shaolin Sándor, Burján Csaba, Varnyú Alex, Krueger Cole összeállítású staféta a dél-koreai és a kínai csapat mögött ért célba.

Rövidpályás gyorskorcsolya: Liu Shaoang nem indul a világbajnokságon

2019.02.08.
Kálovics Tibor
Liu Shaoang nem indul a márciusban rendezett világbajnokságon miután a drezdai világkupán kéztörést szenvedett. A sportoló a Nemzeti Sportnak nyilatkozva jelentette be döntését.

Rövidpályás gyorskorcsolya: Liu Shaoang súlyos sérülést szenvedett

2019.02.01.
Kálovics Tibor
Az olimpiai bajnok Liu Shaoangot elsodorta ellenfele a drezdai világkupaversenyen és a magyar rövipályás gyorskorcsolyázó keze három helyen is eltörött. 

Még mindig pipa Liu Shaolin Sándor ex-barátnője szakításuk miatt

2019.01.14.
Dorogi László
A friss Európa-bajnok volt párja nem bocsájtotta meg a klasszis gyorskorcsoláyzónak, hogy sms-ben dobta ki. Hollandiában is üzent neki.

Taroltak a Liu testvérek a dordrechti Európa-bajnokságon

2019.01.12.
Dorogi László
Liu Shaolin Sándor arany-, testvére Liu Shaoang ezüstérmet szerzett a hollandiai rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon 1500 méteren. A rövidebb távon fordult a kocka, Shaoang megszerezte első Eb-címét.

Történelmi magyar arany a rövidpályás gyorskorcsolya világkupában

2018.12.09.
Dorogi László
Soha nem nyert még magyar női versenyző világkupa-futamot, Jászapáti Petrának 500 méteren sikerült a bravúr Almatiban. Liu Shaoang ugyanezen a távon ezüstérmes lett a rövidpályás gyorskorcsolyázók idénybeli harmadik, kazahsztáni világkupa-állomásán.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?