Ha nincs jogosítványod, más pénzén ne vegyél Lamborghinit

2019.05.11.
Dorogi László
Kedvelem Csányi Sándort az MLSZ elnökeként. Miért? Mert szemmel láthatóan teljes szívével és akaratával a magyar labdarúgás fejlődéséért dolgozik, s ha hibát, hibákat is követ el, azokat mindig beismeri.

A debreceni bombázó Cristiano Ronaldo után az érettségit is lenyomja

2019.05.08.
Dorogi László
Dombi Tibor két év alatt harminchat vizsgát tett le azért, hogy végül megszerezhesse az érettségit. A debreceni legendán Cristiano Ronaldo nem fogott ki, a matematika viszont...

Nem nyugszanak a kedélyek Petrjak-ügyben

2019.05.07.
Dorogi László
Szombat reggel óta forrnak az indulatok a Ferencváros és a MOL Vidi FC prominensei között. No, nem mintha ezen meg kéne lepődnünk, hiszen a két rivális klub játékosai a pályán is parázs csatákat vívtak az elmúlt években.

Labdarúgás: bravúrgyőzelemmel kezdte az Eb-t az U17-es válogatott

2019.05.04.
Kálovics Tibor
Az írországi Európa-bajnokságon szereplő magyar U17-es válogatott Kosznovszky Márk találatával 1-0-ra győzött Portugália ellen az első csoportmérkőzésén. 

Labdarúgó NB I: bajnok a Ferencváros

2019.04.27.
Kálovics Tibor
Miután a Mol Vidi FC csak 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia ellen, hivatalossá vállt, hogy a Ferencváros megnyerte az NB I 2018/19-es kiírását.

Ha magyar vagy, még érvényes jeggyel sem mehetsz a szlovák szektorba

2019.03.19.
Dorogi László
A magyar labdarúgó-válogatott Szlovákia ellen kezdi meg csütörtökön a 2020-as Európa-bajnokságra való kvalifikációs sorozatot.

Rettegj Rossi, az állásodra pályázik egy agresszor

2019.03.09.
Dorogi László
Hiába tett pontot Hosszú Katinkával való közös életének végére Shane Tusup az USA-ban lezajlott válóperével, az úszás egykori első számú itthoni ordibátora képtelen elszakadni Magyarországtól.

Nem építettek a világon tavaly impozánsabb stadiont a miskolci arénánál

2019.03.08.
Dorogi László
A StadiumDB szakmai zsűriének szavazatai alapján a diósgyőri labdarúgók vadonatúj otthona, a DVTK Aréna kapta meg az Év Stadionja címet.

Magyar Válogatott: Megsérült csoportellenfelünk Bundesliga csatára

2019.02.28.
A német élvonalbeli Nürnberg szerdai edzésén súlyos sérült szenvedett Adam Zrelák. A Szlovák szövetség tájékoztatása szerint a játékosra, kereszt-szalag szakadás miatt közel fél éves kihagyás vár, így biztosan nem játszik a márciusi Magyarország elleni Eb selejtezőn.

NB I: döntetlennel zárult a derbi

2019.02.09.
Kálovics Tibor
Hiába vezetett a 93. percig a Ferencváros, az Újpest Simon Krisztián góljának köszönhetően végül pontot szerzett a két csapat 235. bajnoki mérkőzésén. A zöld-fehérek így is növelték előnyüket a tabellán. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?