Blogolj!

A futball szóljon a futballról, a politikát hagyjuk meg másnak

2018.06.24.
Dorogi László
Xherdan Shaqiri és Granit Xhaka mégis csempészett egy hangyányi politikai feszültséget az oroszországi foci vb-re, csakhogy erre semmi szükség nem volt.

Még füstje sem volt a besülő argentin ágyúnak

2018.06.22.
Dorogi László
Az Albicelestes gondjai akkor kezdődtek, amikor a világbajnoki újonc Izland Alfred Finnbogason révén megszerezte története első gólját a tornán. Ott és akkor mintha megtört volna valami az argentin futballisták fejében.

Totális az európai futballfölény a világbajnokságon

2018.06.21.
Dorogi László
Az Oroszországban zajló labdarúgó-világbajnokságon eddig 15 olyan meccset játszottak le, ahol egy európai csapat találkozott egy nem európaival. Az eredmény? Letaglózó.

Fel kell áldoznunk a tradíciókat az igazság oltárán

2018.06.17.
Dorogi László
Az oroszországi világbajnokságon először alkalmazzák a torna történetében a videóasszisztens intézményrendszerét. A foci vb negyedik napja előtt öt tizenegyest ítéltek meg a játékvezetők, kettőt a videóbíró segítségével.

Cristiano Ronaldo péntekje: börtönbüntetés és rekordok halmaza

2018.06.16.
Kecskés István
Cristiano Ronaldónak eseménydús napja volt a péntek. Alaposan bekezdett a világbajnokságon és elítélte a bíróság is adócsalásért. 

Ötös után fegyelmi a szaúdi focisták jutalma

2018.06.15.
Dorogi László
A szaúdi válogatott szégyenteljesen hitvány világbajnoki nyitánya néhány fegyelmi vizsgálatban manifesztálódott csütörtök este. Van az az ötös, aminek még a nebuló sem örül.

Az utolsó magyar ecsetvonás a világfutball vásznán

2018.06.15.
Dorogi László
A 2018-as oroszországi világbajnokságot csak külső szemlélőként figyelhetjük, de az elmúlt évtizedekben már hozzászokhattunk, hogy nélkülünk rendezik a tornát. Volt azonban olyan idő is, amikor mi írtuk a történelmet a foci vb-n...

10 + 1 tény, amit valószínűleg nem tudtál a foci vb-ről

2018.06.14.
Dorogi László
Nincs mese, a mai nappal elkezdődik az egy hónapig tartó futball-őrület, a világ szeme mostantól Oroszországra és a labdarúgásra szegeződik. Ki nyert legtöbbször? Mikor voltunk ott mi is legutóbb? Minden kérdésre választ adunk!

Történelmi jelentőségű foci vb-t rendeznek 2026-ban

2018.06.13.
Dorogi László
Mielőtt világszerte elindul az egy hónapig tartó futball-láz, a nemzetközi szövetség még gyorsan kijelölte a 2026-os helyszíneket.

A vb előtt egy nappal lőtték magukat lábon a spanyolok

A hispánok akár a végső győzelemre is esélyesek lettek volna az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, de egy nappal a start előtt idióta lépésre szánták el magukat sértődöttségből.

Ezeket a cikkeket olvastad már?