Ötös után fegyelmi a szaúdi focisták jutalma

2018.06.15.
Dorogi László
A szaúdi válogatott szégyenteljesen hitvány világbajnoki nyitánya néhány fegyelmi vizsgálatban manifesztálódott csütörtök este. Van az az ötös, aminek még a nebuló sem örül.

Az utolsó magyar ecsetvonás a világfutball vásznán

2018.06.15.
Dorogi László
A 2018-as oroszországi világbajnokságot csak külső szemlélőként figyelhetjük, de az elmúlt évtizedekben már hozzászokhattunk, hogy nélkülünk rendezik a tornát. Volt azonban olyan idő is, amikor mi írtuk a történelmet a foci vb-n...

10 + 1 tény, amit valószínűleg nem tudtál a foci vb-ről

2018.06.14.
Dorogi László
Nincs mese, a mai nappal elkezdődik az egy hónapig tartó futball-őrület, a világ szeme mostantól Oroszországra és a labdarúgásra szegeződik. Ki nyert legtöbbször? Mikor voltunk ott mi is legutóbb? Minden kérdésre választ adunk!

Történelmi jelentőségű foci vb-t rendeznek 2026-ban

2018.06.13.
Dorogi László
Mielőtt világszerte elindul az egy hónapig tartó futball-láz, a nemzetközi szövetség még gyorsan kijelölte a 2026-os helyszíneket.

A vb előtt egy nappal lőtték magukat lábon a spanyolok

A hispánok akár a végső győzelemre is esélyesek lettek volna az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, de egy nappal a start előtt idióta lépésre szánták el magukat sértődöttségből.

Brazília feldolgozta a feldolgozhatatlant

2018.06.11.
Dorogi László
A brazil labdarúgás történetének legsötétebb napjaként vonult be a történelembe a Németország ellen 7-1-re elveszített világbajnoki elődöntő.

Öt hónapig nem láthatjuk hazai pályán játszani a labdarúgó válogatottat

2018.06.08.
Ragnar Volarus
Mindezt pedig az UEFA büntetése miatt. Tehát most vasárnap Ausztrália, majd legközelebb már csak novemberben Észtország ellen szurkolhatunk a Groupama Arénában a mieinknek.

Döbbenetes bizonyíték: Ramos ütése „bénította le” Kariust!

2018.06.05.
Pintér M. Lajos
Térbeli vizuális zavarok léptek fel a BL-döntőben a Liverpool kétszer is hatalmasat bakizó kapusánál, akit Sergio Ramos könyököse ütött ki.

Aggódnia kell a világbajnoknak?

2018.06.03.
Dorogi László
Németország labdarúgó-válogatottja régen látott rossz szériában ténfereg az oroszországi világbajnokság előtt, de vajon csak altatnak, vagy van miért ráncolnia a homlokát Joachim Löwnek?

Egész pályás gól lett a felszabadításból (videó)

2018.05.28.
Pintér M. Lajos
Élete találatát szerezte Kieran Sadlier, az ír Cork City középpályása. Nem rejtjük el a Blogstar olvasói elől.

Ezeket a cikkeket olvastad már?