Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés

Az iráni hős, aki kivédte Ronaldo tizenegyesét

2018.06.27.
Dorogi László
Aki azt állítja, hogy a világbajnokság előtt hallotta bárhol is Alireza Beiranvand nevét, az vagy hazudik, vagy extrém kedvelője az iráni labdarúgásnak.

VB 2018: bizonyságtétel a világbajnokságon

2018.06.25.
Kecskés István
A kolumbiai Juan Cuadrado csodás nyilatkozatot tett a lengyelek elleni siker után. Több volt ez, mint egyszerű összefoglaló, ez valódi bizonyságtétel.

A futball szóljon a futballról, a politikát hagyjuk meg másnak

2018.06.24.
Dorogi László
Xherdan Shaqiri és Granit Xhaka mégis csempészett egy hangyányi politikai feszültséget az oroszországi foci vb-re, csakhogy erre semmi szükség nem volt.

Még füstje sem volt a besülő argentin ágyúnak

2018.06.22.
Dorogi László
Az Albicelestes gondjai akkor kezdődtek, amikor a világbajnoki újonc Izland Alfred Finnbogason révén megszerezte története első gólját a tornán. Ott és akkor mintha megtört volna valami az argentin futballisták fejében.

A legmagyarabb olasz

2018.06.21.
Ragnar Volarus
Szövetségi kapitány. Két szó. Külön-külön leírva, két egyszerű szó. Viszont így egymás mellett egészen más értelmet nyer.

Totális az európai futballfölény a világbajnokságon

2018.06.21.
Dorogi László
Az Oroszországban zajló labdarúgó-világbajnokságon eddig 15 olyan meccset játszottak le, ahol egy európai csapat találkozott egy nem európaival. Az eredmény? Letaglózó.

Fel kell áldoznunk a tradíciókat az igazság oltárán

2018.06.17.
Dorogi László
Az oroszországi világbajnokságon először alkalmazzák a torna történetében a videóasszisztens intézményrendszerét. A foci vb negyedik napja előtt öt tizenegyest ítéltek meg a játékvezetők, kettőt a videóbíró segítségével.

Cristiano Ronaldo péntekje: börtönbüntetés és rekordok halmaza

2018.06.16.
Kecskés István
Cristiano Ronaldónak eseménydús napja volt a péntek. Alaposan bekezdett a világbajnokságon és elítélte a bíróság is adócsalásért. 

Ötös után fegyelmi a szaúdi focisták jutalma

2018.06.15.
Dorogi László
A szaúdi válogatott szégyenteljesen hitvány világbajnoki nyitánya néhány fegyelmi vizsgálatban manifesztálódott csütörtök este. Van az az ötös, aminek még a nebuló sem örül.

Az utolsó magyar ecsetvonás a világfutball vásznán

2018.06.15.
Dorogi László
A 2018-as oroszországi világbajnokságot csak külső szemlélőként figyelhetjük, de az elmúlt évtizedekben már hozzászokhattunk, hogy nélkülünk rendezik a tornát. Volt azonban olyan idő is, amikor mi írtuk a történelmet a foci vb-n...

Ezeket a cikkeket olvastad már?