Bombázd be, mint Gera Zoli

2018.06.30.
Dorogi László
Több mint hatszáz meccs, több mint százhúsz gól. Gera Zoltán pályafutásának legemlékezetesebb találatait elevenítjük fel.

A fickó, aki új szintre emelte a meccsnézős sörözés fogalmát

2018.06.28.
Dorogi László
Hősünk az oroszországi foci vb előtt döntött úgy, hogy komoly vállalkozásba kezd. Terve sikerült, férfiak millióinak vált példaképévé.

Az iráni hős, aki kivédte Ronaldo tizenegyesét

2018.06.27.
Dorogi László
Aki azt állítja, hogy a világbajnokság előtt hallotta bárhol is Alireza Beiranvand nevét, az vagy hazudik, vagy extrém kedvelője az iráni labdarúgásnak.

VB 2018: bizonyságtétel a világbajnokságon

2018.06.25.
Kecskés István
A kolumbiai Juan Cuadrado csodás nyilatkozatot tett a lengyelek elleni siker után. Több volt ez, mint egyszerű összefoglaló, ez valódi bizonyságtétel.

A futball szóljon a futballról, a politikát hagyjuk meg másnak

2018.06.24.
Dorogi László
Xherdan Shaqiri és Granit Xhaka mégis csempészett egy hangyányi politikai feszültséget az oroszországi foci vb-re, csakhogy erre semmi szükség nem volt.

Még füstje sem volt a besülő argentin ágyúnak

2018.06.22.
Dorogi László
Az Albicelestes gondjai akkor kezdődtek, amikor a világbajnoki újonc Izland Alfred Finnbogason révén megszerezte története első gólját a tornán. Ott és akkor mintha megtört volna valami az argentin futballisták fejében.

A legmagyarabb olasz

2018.06.21.
Ragnar Volarus
Szövetségi kapitány. Két szó. Külön-külön leírva, két egyszerű szó. Viszont így egymás mellett egészen más értelmet nyer.

Totális az európai futballfölény a világbajnokságon

2018.06.21.
Dorogi László
Az Oroszországban zajló labdarúgó-világbajnokságon eddig 15 olyan meccset játszottak le, ahol egy európai csapat találkozott egy nem európaival. Az eredmény? Letaglózó.

Fel kell áldoznunk a tradíciókat az igazság oltárán

2018.06.17.
Dorogi László
Az oroszországi világbajnokságon először alkalmazzák a torna történetében a videóasszisztens intézményrendszerét. A foci vb negyedik napja előtt öt tizenegyest ítéltek meg a játékvezetők, kettőt a videóbíró segítségével.

Cristiano Ronaldo péntekje: börtönbüntetés és rekordok halmaza

2018.06.16.
Kecskés István
Cristiano Ronaldónak eseménydús napja volt a péntek. Alaposan bekezdett a világbajnokságon és elítélte a bíróság is adócsalásért. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?