Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés

Magyar virtusra van szüksége a haldokló amerikai válogatottnak

2018.11.21.
Dorogi László
Ethan Horvath mindössze második alkalommal védte kedd este az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának kapuját, de szó szerint kivédte az olaszok szemét. Ő lehet a zuhanó jenki futball következő tartópillére.
Címkék: Labdarúgás

Szalai Dzsínót gyászolja Szeged

2018.11.12.
Vasárnap, 73 éves korában elhunyt Szalai István, a szegediek szeretett Dzsínója, aki egész sportolói, edzői pályafutását a Tisza-parti nagyváros labdarúgásának szentelte.

Bolt nem elég jó futballista az ausztrál tökutolsónak

2018.11.02.
Dorogi László
A sprinterkirály nem kapott szerződést a Central Coast Marinerstől, jelenlegi formája miatt ugyanis nem tudnak helyet biztosítani neki a csapatban.

161 éves a világ első futballklubja

2018.10.24.
Dorogi László
A Sheffield FC soha nem számított igazán nagy csapatnak és akkor nagyon finoman fogalmazunk. A klub egyszer sem tört ki az amatőr ligák különleges hangulatú világából, de a mai napig létezik.
Címkék: Labdarúgás

Ezt látni kell! Elképesztő gólok az NB I-ben – videó

2018.10.21.
Kecskés István
A Ferencváros egy félpályán túlról lőtt góllal kapott ki, a Debrecen szögletből szerzett találattal nyert – váratlanul nagy gólok az NB I-ben.

Jamaikai sprinter vagy jamaikai futballista?

2018.10.12.
Dorogi László
Nem adhatunk biztos választ a kérdésre, ugyanis Usain Bolt első tétmérkőzésén duplázni tudott újdonsült ausztrál csapatában.

Ezúttal elmaradt a dráma Finnországban, vereséggel debütált Rossi

2018.09.08.
Dorogi László
Bár mutatott életjeleket a magyar labdarúgó-válogatott, nem tudta kihasználni helyzeteit, így pont nélkül utazhat haza Temperéből és továbbra is nyeretlen 2018-ban.

Bajnokok Ligája: rangadók sorozata a csoportkörben

2018.08.30.
Kálovics Tibor
Igazán pikáns csoportokat sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Többek között a Cristiano Ronaldoval felálló Juventus a Manchester Uniteddel csap össze, de PSG-Liverpool és Real Madrid-AS Roma rangadókat is rendeznek a csoportkörben.

Akad, ahol már a klubhűség is bűnnek számít

2018.08.22.
Dorogi László
Faramuci helyzetbe került Futács Márkó, a Hajduk Split magyar futballistája.
Címkék: Labdarúgás

Bajnokok Ligája: a Malmőt is kiejtette a Vidi FC!

2018.08.14.
Kálovics Tibor
A magyar bajnok Vidi FC gól nélküli döntetlent játszott a Malmővel és így bejutott a Bajnokok Ligája negyedik selejtezőkörébe. A fehérvári együttes ezzel az eredménnyel már minimum ott van az Európa-liga csoportkörében. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?