hirdetés

Labdarúgás: Böde repült a Fradi keretéből

Erre a hétre biztosan, majd pedig véget is ér az őszi szezon. Meglátjuk, mi lesz aztán télen a válogatott támadóval...

A kézilabda Európa-bajnokságba is beleszólnak a tüntető franciák

2018.12.07.
Dorogi László
Nem szó szerint, de a várhatóan hatalmas szombati tüntetéshullám miatt két mérkőzést is át kellett ütemezniük szombatra a női kontinenstorna szervezőinek. Több francia élvonalbeli labdarúgómérkőzés is elmarad a feszült hangulat miatt.

A nap, amikor Puskás Ferenc meglepte a futballbolond liverpooliakat

2018.11.28.
Dorogi László
A mai napig számos legenda és történet kering minden idők legnagyobb magyar futballistájáról, ezek a sztorik pedig egytől-egyig csodálatos képet festenek nekünk az emberről, aki sokkal több volt, mint egyszerű klasszis.

Magyar virtusra van szüksége a haldokló amerikai válogatottnak

2018.11.21.
Dorogi László
Ethan Horvath mindössze második alkalommal védte kedd este az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának kapuját, de szó szerint kivédte az olaszok szemét. Ő lehet a zuhanó jenki futball következő tartópillére.
Címkék: Labdarúgás

Szalai Dzsínót gyászolja Szeged

2018.11.12.
Vasárnap, 73 éves korában elhunyt Szalai István, a szegediek szeretett Dzsínója, aki egész sportolói, edzői pályafutását a Tisza-parti nagyváros labdarúgásának szentelte.

Bolt nem elég jó futballista az ausztrál tökutolsónak

2018.11.02.
Dorogi László
A sprinterkirály nem kapott szerződést a Central Coast Marinerstől, jelenlegi formája miatt ugyanis nem tudnak helyet biztosítani neki a csapatban.

161 éves a világ első futballklubja

2018.10.24.
Dorogi László
A Sheffield FC soha nem számított igazán nagy csapatnak és akkor nagyon finoman fogalmazunk. A klub egyszer sem tört ki az amatőr ligák különleges hangulatú világából, de a mai napig létezik.
Címkék: Labdarúgás

Ezt látni kell! Elképesztő gólok az NB I-ben – videó

2018.10.21.
Kecskés István
A Ferencváros egy félpályán túlról lőtt góllal kapott ki, a Debrecen szögletből szerzett találattal nyert – váratlanul nagy gólok az NB I-ben.

Jamaikai sprinter vagy jamaikai futballista?

2018.10.12.
Dorogi László
Nem adhatunk biztos választ a kérdésre, ugyanis Usain Bolt első tétmérkőzésén duplázni tudott újdonsült ausztrál csapatában.

Ezúttal elmaradt a dráma Finnországban, vereséggel debütált Rossi

2018.09.08.
Dorogi László
Bár mutatott életjeleket a magyar labdarúgó-válogatott, nem tudta kihasználni helyzeteit, így pont nélkül utazhat haza Temperéből és továbbra is nyeretlen 2018-ban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?