Blogolj!

Hibáktól hemzsegő játék, vereség a spanyoloktól a kézilabda-vb-n

A Kazahsztán elleni sikeres vb-nyitányt követően, a spanyolokkal már nem bírt a női kézilabda-válogatott és végül 29-25-ös vereséget szenvedett.

Nem okozott gondot a magyar válogatottnak Kazahsztán

2019.11.30.
Szabó Róbert
Ahogy az várható volt könnyedén, 39-15-re legyőzte a kazah válogatottat Magyarország a női kézilabda-világbajnokság nyitónapján.
Címkék: kézilabda

Csak az olimpiai szereplés kivívása lehet a női kézilabda-válogatott célja

2019.11.29.
Dorogi László
Az elmúlt évtized legfontosabb női kézilabda-világbajnoksága következik a magyar csapat számára. Ha nem sikerül a legjobb hét közé kerülnie a csapatnak, sorozatban harmadik olimpiájáról marad le.

Kézilabda: Európa-bajnok a magyar női junior kézilabda-válogatott!

2019.07.21.
Kálovics Tibor
A magyar női junior kézilabda-válogatott aranyérmet szerzett a Győrben rendezett Európa-bajnokságon, miután a döntőben 27-20-ra legyőzte Hollandiát.
Címkék: kézilabda

Női junior kézilabda Eb: pokoli izgalmak után döntős a magyar csapat

2019.07.19.
Dorogi László
Golovin Vlagyimir együttese az első félidőben már nyolc góllal is vezetett Oroszország ellen, a végén mégis fordítania kellett a győzelemért.
Címkék: kézilabda

Kapitális műhibát követtek el a magyarok kárára az U17-es kézilabda Eb szervezői

2019.07.05.
Dorogi László
A magyar csapatnak a bronzéremért kellett volna játszania a férfi U17-es kézilabda Európa-bajnokságon, de csak az ötödik helyért küzdhetett meg, amit végül meg is kaparintott.
Címkék: kézilabda

Kézilabda BL: ezüstérmes a Telekom Veszprém

2019.06.02.
Kálovics Tibor
A Telekom Veszprém története során negyedszer is ezüstérmes lett a BL-ben miután 27-24-re veszített a Vardar Szkopje elleni kölni döntőben. 

Kézilabda: BL-döntőben a Telekom Veszprém!

2019.06.01.
Kálovics Tibor
A Telekom-Veszprém története során negyedszer jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe miután 33-30-ra győzött a Kielce ellen a kölni Final Four elődöntőjében. 

A hamvaiból feltámadó Veszprém történelmet írhat a BL-ben

2019.05.30.
Dorogi László
Végtelenül hosszúnak tetsző utat járt be a Telekom Veszprém az idei szezonban. Szeptemberben még nem csak a Bajnokok Ligája négyes döntője, de a bajnoki cím visszahódítása is álomnak tűnt Veszprémben.

A jó formában lévő Veszprém megakadályozná a szegedi címvédést

2019.05.23.
Dorogi László
Veszprémben veszi kezdetét a férfi kézilabda NB I kétmérkőzéses bajnoki döntője csütörtökön. A MOL-Pick Szeged az idei szezonban háromszor is legyőzte ősi riválisát, mégis a veszprémiek várhatják nagyobb önbizalommal a párharcot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?