Blogolj!

Kajak-kenu-vb: Bodonyi Dóra világbajnok, Adolf Balázs ezüstérmes 5000-en

2019.08.25.
Dorogi László
A kajakos Bodonyi Dóra újabb aranyérmet szerzett a magyar csapatnak a szegedi kajak-kenu világbajnokságon, a kenus Adolf Balázs második helyen zárt ugyanezen a távon.
Címkék: kajak-kenu

Kajak-kenu-vb: nem lehet megverni a női kajaknégyest ötszázon!

2019.08.25.
Dorogi László
A Gazsó Alida Dóra, Csipes Tamara, Medveczky Erika, Bodonyi Dóra négyes lassabb rajtot követően magabiztos versenyzéssel szerezte meg az aranyérmet a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Címkék: kajak-kenu

Dupla ezüst a női kenupárostól, Kozák Danuta és a férfi kajak kettes bronzérmes

2019.08.25.
Dorogi László
A Balla Virág, Takács Kincső párost 500-on és 200-on is egy kínai hajó előzte csak meg, Kozák Danuta nagy hajrával csípte el a dobogót kajak egyes ötszázon a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokság utolsó versenynapján.

Kajak-kenu-vb: világbajnok a parakajakos Kiss Péter és a Hagymási, Medveczky kajakpáros

2019.08.23.
Kálovics Tibor
Kiss Péter aranyérmes lett a parakajakozók KL1 kategóriájában a Szegeden rendezett világbajnokságon. A délután folyamán a Hagymási Réka, Medveczky Erika kajakpáros szintén világbajnok lett.
Címkék: kajak-kenu

Érthetetlen hiba miatt zárták ki a Kárász, Kozák kajakpárost a vb-n

Nem védheti meg címét a Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpáros a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, miután kizárták őket 500 méteren az előfutamban.

Büntetőeljárást kezdeményez a doppingoló kajakos

2019.07.05.
Dorogi László
Takács Tamarát négy évre is eltilthatják doppingvétség miatt, a fiatal sportoló azonban állítja, szándékosan soha nem élt volna ilyen szerekkel.
Címkék: dopping, kajak-kenu

Európa Játékok: Kopasz Bálint 5000 méteren is legyőzhetetlen volt!

2019.06.27.
Kálovics Tibor
A kajakos Kopasz Bálint második aranyérmét szerezte a Minszkben zajló Európa Játékokon miután a mai napon az 5000 méter küzdelmeit megnyerte. Bodonyi Dóra ezüstérmet szerzett, ám a magyar szövetség egy szabálytalanság miatt megóvta a döntő eredményét. 
Címkék: kajak-kenu

Európa Játékok: aranyérmes a Balla-Takács kenupáros és a női kajaknégyes!

2019.06.27.
Kálovics Tibor
Két magyar aranyérem született délelőtt a Minszkben zajló Európa Játékok kajak-kenu döntőiben miután a Takács Kincső, Balla Virág kenupáros és a Kárász Anna, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Medveczky Erika összetételű kajaknégyes is diadalmaskodott.
Címkék: kajak-kenu

Kopasz Bálinté az első magyar arany az Európa Játékokon

2019.06.26.
Dorogi László
A kajakos Kopasz Bálint 1000 méteren szerezte meg a magyar küldöttség első aranyérmét szerda délelőtt Minszkben. A Kárász Anna, Kozák Danuta kajak páros 500 méteren ezüstérmes lett.
Címkék: kajak-kenu

Kajak-kenu: Janics Natasa valószínűleg visszavonul

2019.01.16.
Kálovics Tibor
Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakozó a Kossuth Rádiónak nyilatkozva elmondta, hogy sérülései miatt mindössze tíz százalék esélyt lát arra, hogy folytassa pályafutását.
Címkék: kajak-kenu

Ezeket a cikkeket olvastad már?