Kopasz Bálinté az első magyar arany az Európa Játékokon

2019.06.26.
Dorogi László
A kajakos Kopasz Bálint 1000 méteren szerezte meg a magyar küldöttség első aranyérmét szerda délelőtt Minszkben. A Kárász Anna, Kozák Danuta kajak páros 500 méteren ezüstérmes lett.
Címkék: kajak-kenu

Kajak-kenu: Janics Natasa valószínűleg visszavonul

2019.01.16.
Kálovics Tibor
Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakozó a Kossuth Rádiónak nyilatkozva elmondta, hogy sérülései miatt mindössze tíz százalék esélyt lát arra, hogy folytassa pályafutását.
Címkék: kajak-kenu

Ifjúsági olimpia: magyar éremesőt hozott a hatodik nap

2018.10.14.
Kálovics Tibor
Összesen hét érmet közte egy aranyat szereztek a magyar sportolók a Buenos Airesben zajló ifjúsági olimpia hatodik napján

Ifjúsági olimpia: aranyérmes a kajakos Rendessy Eszter!

2018.10.12.
Kálovics Tibor
A kajakos Rendessy Eszter megszerezte a magyar küldöttség kilencedik aranyérmét a Buenos Airesben rendezett ifjúsági olimpián.

NOB edzői életműdíjat kapott Fábiánné Rozsnyói Katalin

2018.10.06.
Pintér M. Lajos
Ő az első magyar edző, aki elnyerte a nemzetközi kitüntetést, mellyel minden évben egy férfit és egy nőt díjaznak a világon. Tanítványai 11 olimpiai, 84 világbajnoki és 70 Európa-bajnoki érmet szereztek.

Kajak-kenu vb: 500-on verhetetlen a női négyes, két további magyar érem

2018.08.26.
Kálovics Tibor
Óriási csatában aranyérmes lett a Kárász Anna, Kozák Danuta, Medveczky Erika, Bodonyi Dóra összetételű női kajak négyes a portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló világbajnokságon. Ezüstérmes a Balla Virág, Takács Kincső kenupáros, a férfi kajaknégyes harmadik lett.
Címkék: kajak-kenu

Kajak-kenu vb: Kozák Danuta és a két kajakkettes is világbajnok

2018.08.25.
Kálovics Tibor
Kozák Danuta egyesben és Kárász Anna társaként párosban is világbajnoki címet szerzett a a portugáliai Montemor-o-Velhóban rendezett kajak-kenu világbajnokságon. A Balaska Márk és Birkás Balázs alkotta kajakkettes szintén aranyérmes lett.
Címkék: kajak-kenu

Megvan a 200. és a 201. magyar aranyérem a portugália kajak-kenu vb-n

2018.08.24.
Dorogi László
Bodonyi Dóra és a Csipes Tamara, Medveczky Erika páros női kajak ezer méteren állhatott fel a dobogó felső fokára a portugáliaia Montemor-o-Velhóban zajló kajak-kenu világbajnokságon, Nádas Bence nagy hajrával bronzérmet szerzett.

Európa továbbra is mögöttünk kullog kajak-kenuban

2018.06.10.
Dorogi László
Véget ért a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokság, amelyen a magyar versenyzők 15 érmet - 6 aranyat, 5 ezüstöt és négy bronzot - gyűjtöttek, ezzel Magyarország az éremtábla élén zárt.

Magyar éremeső a szegedi kajak-kenu vk-n

2018.05.19.
Pintér M. Lajos
Pénteken egy aranyat (Kárász Anna révén), egy ezüstöt és két bronzot, szombaton három-három ezüstöt és bronzot szereztek a magyar versenyzők a Szegeden zajló kajak-kenu világkupán. Vasárnap újabb finálékban gyarapíthatjuk a kollekciót.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?