Blogolj!

Jégkorong: mi lett Szapporó magyar hőseivel?

2020.04.19.
Kálovics Tibor
2008-ban ezen a napon győzte le a magyar férfi jégkorong-válogatott az ukránokat és a divízió 1-es világbajnokság megnyerésével feljutott az A-csoportban. Cikkünkben a feljutásban szerepet vállaló játékosok karrierjét elevenítjük fel. 
Címkék: Jégkorong

Jégkorong Magyar Kupa: huszonöt év után ismét a csúcson a Ferencváros

2020.01.19.
Szabó Róbert
Nem sikerült megvédenie a címét a Hydro Fehérvár AV19-nek, miután a Ferencváros 6-3-ra legyőzte az EBEL-ben szereplő együttes a jégkorong Magyar Kupa döntőjében.

Jégkorongozóé az első magyar arany az ifjúsági téli olimpián!

2020.01.15.
Dorogi László
A kapus Hegedüs Levente első magyarként szerzett aranyérmet a Lausanne-ban zajló téli ifjúsági játékokon, medálja mégsem számít bele a nemzetenkénti éremtáblázatba.

Prága megér egy hokimeccset

2019.11.19.
Dorogi László
A Sparta iránti rajongás alighanem a prágai gyerekekkel együtt születik, életük első percétől kezdve ott van a DNS-ükben.
Címkék: Jégkorong

Hokikapusnak áll a Chelsea és az Arsenal korábbi hálóőre

2019.10.11.
Dorogi László
Petr Cech az előző idény végén akasztotta szögre a kapuskesztyűket, de nem sokáig bírta ki sportolás nélkül, vasárnap mutatkozik be az angol negyedosztályú jégkorong-bajnokságban.

Jégkorong divízió I/A-vb: a felkészülés nem ilyen rajtot ígért

2019.05.01.
Dorogi László
Két mérkőzés után nulla ponttal és mínusz hatos gólkülönbséggel csoportja utolsó helyén szerénykedik a magyar férfi jégkorong-válogatott a kazahsztáni divízió I/A világbajnokságon.
Címkék: Jégkorong

Jégkorong: jön minden idők egyik legbrutálisabb Divízió I/A-s világbajnoksága

2019.04.28.
Dorogi László
A képlet kísértetiesen hasonló a magyar férfi jégkorong-válogatott számára, mint az elmúlt években: egy jó szériával akár fel is juthat az A csoportba, de egy rossz sorozattal ki is eshet.
Címkék: Jégkorong

Mégis honnan érkeztek meg az elitbe ezek a csodálatos magyar lányok?

2019.04.14.
Dorogi László
A gyökerek nélküli női jégkorong mindössze két évtized alatt nőtt ki itthon a földből és változott egy gyenge, egészen apró magocskából varázslatos orchideává, aminek most egy egész világ jár a csodájára.
Címkék: Jégkorong

Jégkorong: bravúrgyőzelemmel jutott rájátszásba a Fehérvár AV 19

2019.02.03.
Kálovics Tibor
Az osztrák bázisú jégkorongligában szereplő Fehérvár AV 19 hazai pályán legyőzte a Salzburgot és így már biztosan ott lesz a rájátszásban.
Címkék: Jégkorong

Tizenöt másodpercre a mennyországtól

2018.04.29.
Dorogi László
Ennyin múlott a magyar jégkorong-válogatott feljutása az A csoportba. Aztán jöttek az újonc britek és mindent tönkretettek.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?