Blogolj!

Kézilabda: ötödször is BL-győztes a Győri Audi ETO KC

A Győri Audi ETO KC 25-24-re győzött a Rosztov Don ellen és így története során ötödik alkalommal is megnyerte a Bajnokok Ligáját. 

Kézilabda: magabiztos játékkal BL-döntős a Győr

2019.05.11.
Kálovics Tibor
A címvédő Győri Audi ETO KC 31-22 arányban legyőzte a Vipers Kristiansandot a Bajnokok Ligája elődöntőjében és így bejutott a holnapi fináléba.

Női kézilabda BL: csoportelsőként jut tovább a Győr

2019.02.23.
Kálovics Tibor
A címvédő Győri Audi ETO KC 27-25-re győzött Bukarestben a CSM Bucuresti elleni rangadón és így csoportelsőként jutott tovább a Bajnokok Ligája középdöntőjéből. 

Fel kell ébrednie a kézilabda szövetségnek

Nonszensz dolog, hogy csapatok úgy játszanak le 28 fordulót egy bajnokságból, hogy annak végén az összgólaránynak kell rangsorolnia két, hasonlóan kiemelkedő erőt képviselő együttes között.

Női kézilabda NB I: tizennyolc góllal nyert a Ferencváros, de a Győr a bajnok!

A Bajnokok Ligája és magyar bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC huszonöt góllal győzte le a Békéscsabát és eggyel jobb gólkülönbségével megelőzte a Ferencvárost.

ÉLŐ: Győri Audi ETO KC-Vardar Szkopje - Női kézilabda Bajnokok Ligája döntő

2018.05.13.
Dorogi László
A Final Four bevezetése óta még egyetlen csapatnak sem sikerült megvédenie címét, a győri lányok erre tesznek kísérletet a tavalyi finálé "visszavágóján".

Aranyos lányok, aranyos hölgyek - Isten éltesse őket!

Hölgysportolóink bearanyozzák sikereikkel életünket, ezen a napon pedig nekik is hálát kell adnunk a fantasztikus pillanatokért.

Magyar kézilabdázók Európa csúcsán – szavazzon!

2018.01.04.
Pintér M. Lajos
Január 7-éig tart a közönségszavazás arról, ki legyen 2017 legjobb férfi, illetve női kézilabdázója Európában. Lékai Máté és Görbicz Anita is versenyben van, az Ön segítségével révbe is érhetnek!

Történelmi siker: harmadszor BL-győztes a Győr!

2017.05.07.
A tavalyi hihetetlen küzdelemben elbukott BL-döntő után, idén, szintén drámai küzdelemben, hosszabbítás után, de megnyerte a Győri Audi ETO KC a Bajnokok Ligáját. 2013 és 2014 után immáron harmadszor!

Kézilabda BL: a harmadik győri siker jöhet

2017.05.07.
Kecskés István
A Győri Audi ETO KC idei döntője a 15. magyar érdekeltségű finálé lesz a női kézilabda Bajnokok Ligája, illetve elődje, a Bajnokcsapatok Európa Kupája történetében.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?