Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés

Roland Garros: bajnok Babos Tímea és Kristina Mladenovic!

2019.06.09.
Kálovics Tibor
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal megnyerte a Roland Garrost női párosban miután a fináléban két szettben legyőzték a kínai Zheng-Duan kettőst.
Címkék: Babos Tímea, tenisz

Australian Open: nem sikerült a címvédés Baboséknak

2019.01.25.
Dorogi László
Sem Babos Tímea, sem Kristina Mladenovic nem játszott legjobb formájában a Stosur/Suaj páros ellen, akik kihasználták a lehetőséget és megnyerték az Australian Open női páros versenyét.

Győzelemmel debütált a Babos-Fucsovics páros

2019.01.19.
Dorogi László
Először teniszezett egymás oldalán komoly tornán a magyar tenisz két legmagasabban rangsorolt játékosa és azonnal egy komoly párharcot sikerült megnyerniük.

Tenisz: Babos Tímea másodszor is világbajnok párosban!

2018.10.28.
Kálovics Tibor
Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán másodszor is világbajnok lett párosban, miután a döntőben két szettben legyőzték a Barbora Krejcikova és Katerina Siniakova alkotta cseh kettőst.
Címkék: Babos Tímea, tenisz

US Open: meccslabdáról bukták el a döntőt Babosék

2018.09.09.
Kálovics Tibor
Hiába jutott több alkalommal is meccslabdához Babos Tímea és Kristina Mladenovic kettőse a US Open döntőjében, végül alulmaradt a CoCo Vandeweghe, Ashleigh Barty duóval szemben.
Címkék: Babos Tímea, tenisz

US Open: Babos Tímea döntős párosban

2018.09.07.
Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a New York-ban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság női párosversenyének fináléjába.
Címkék: Babos Tímea, tenisz

Aranyos lányok, aranyos hölgyek - Isten éltesse őket!

Hölgysportolóink bearanyozzák sikereikkel életünket, ezen a napon pedig nekik is hálát kell adnunk a fantasztikus pillanatokért.

Babos Tímea nyerte a tajpeji döntőt egyesben

2018.02.04.
Ragnar Volarus
Babos Tímea pályafutása negyedik WTA-versenyét nyerte meg egyesben, miután a tajpeji tenisztorna döntőjében legyőzte az ukrán Katerina Kozlovát.
Címkék: Babos Tímea, tenisz

Australian Open: Babos Tímea Grand Slam-bajnok női párosban!

2018.01.26.
Ragnar Volarus
A Babos Tamea-Kristina Mladenovic magyar francia páros két szettben legyőzte a Jekatyerina Makarova-Jelena Vesznyina orosz duót az Australian Open női páros döntőjében!
Címkék: Babos Tímea, tenisz

Babos Tímea döntős az Australian Open női párosversenyében

2018.01.24.
Ragnar Volarus
A magyar-francia kettős összesen hat játékot veszített a legjobb négy között és 1 óra 20 perc alatt nyerte meg az elődöntőt.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?