Blogolj!

WTCR: egy mindenki ellen, mindenki Michelisz Norbert ellen

2020.09.11.
Kálovics Tibor
Hétvégén kezdődik a WTCR 2020-as idénye, amelynek Michelisz Norbert címvédőként vág neki. Cikkünkben az esélyeket latolgatjuk valamint felidézzük, hogy mi változott a világkupában.

Halálos baleset a Miskolc Rallyn

2020.08.15.
Leállították, majd le is fújták a szombati Miskolc-rally-t, az országos bajnokság második fordulóját, miután a második gyorsasági szakaszon halálos baleset történt.
Címkék: Autómotor, Gyász

Michelisz Norbert felért pályafutása csúcsára

2019.12.16.
Kálovics Tibor
Michelisz Norbert a hétvégén történelmet írva világkupa-győztes lett. Cikkünkben felidézzük a magyar pilóta életútját élete legnagyobb sikeréig.

Autósport: Michelisz Norbert megnyerte a világkupát!

2019.12.15.
Kálovics Tibor
Óriási izgalmak után Michelisz Norbert megnyerte a túraautó világkupát!

WTCR: így jutott el Michelisz Norbert a bajnoki cím közelébe

2019.12.14.
Kálovics Tibor
Vasárnap minden esélye megvan Michelisz Norbertnek, hogy sporttörténelmet írva első magyarként diadalmaskodjon egy FIA által rendezett sorozatban. Cikkünkben felidézzük, hogy honfitársunk hogyan is jutott el a történelmi lehetőség kapujába. 

WTCR: Michelisz Norbert győzött és vezeti a pontversenyt!

2019.09.15.
Kálovics Tibor
Michelisz Norbert megnyerte a kínai Ningbóban rendezett második WTCR-futamot és mivel legnagyobb riválisa nem szerzett pontot, így vezeti a világkupa pontversenyét. 

WTCR: Michelisz Norbert rajt-cél győzelmet aratott Portugáliában!

2019.07.06.
Kálovics Tibor
Michelisz Norbert az első méterektől vezetve megnyerte az első portugáliai futamot Villa Realban és mivel riválisai gyenge versenyt teljesítettek, így megerősítette második helyét összetettben. 

WTCR: Michelisz Norbert legendás pályán győzött!

2019.06.21.
Kálovics Tibor
Michelisz Norbert lényegében rajt-cél győzelmet aratott a legendás Nordschleifén és így első sikerét könyvelhette a 2019-es szezonban

Döbbenetes tragédia rázta meg a szerb autósportot

2019.02.26.
Dorogi László
A szervezet főtitkára, Predrag Djurdjev hétfőn lelőtte a szövetség elnökét, Mirko Butuliját, majd magával is végzett. A meggyilkolt elnök a szövetség két kakaskodó tagját akarta szétválasztani.
Címkék: Autómotor, Gyász

Ezeket a cikkeket olvastad már?