Blogolj!

Shane Tusup nem lassít, Dzsudzsák után Babos Tímeát is edzheti

Dorogi László

Hosszú Katinka egykori férje szépen lassan behálózza a magyar sportéletet, az úszók után egyre több magyar sportoló választja az amerikait felkészítőjének.

Fotó: Ripost

Tusup az elmúlt időszakban több labdarúgó - így Szoboszlai Dominik, Bogdán Ádám, vagy éppen Dzsudzsák Balázs - fizikai felkészítését vállalta el, a Ripost pedig arról számolt be szombaton, hogy újabb sportág felé nyithat az amerikai fenegyerek.

Tusup egy interjúban árulta el, szívesen dolgozna együtt a legmagasabban rangsorolt magyar teniszezőnővel, Babos Tímeával, aki bár párosban nagy sikereket ért el Kristina Mladenovic oldalán, egyéniben eddig nem jött ki neki a lépés - ebben segítene neki az amerikai.

"A teniszt, mint sportot és a teniszezőket is nagyon tisztelem. Ráadásul Tímea sikerei önmagukért beszélnek. Nagyon tisztelem, hihetetlen sikerek állnak mögötte, néha úgy érzem, hogy a közvélemény nem is látja igazán, hogy micsoda eredményeket ért el pályafutása során eddig. Ugyanakkor nem én vagyok az, aki választ vagy válogat a sportolók közül. Ha megkeresnek, akkor természetesen szívesen segítek nekik, megtisztelő lenne vele dolgozni"

- mondta Tusup.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/100031/pics/lead_800x600.jpg
Babos Tímea,Shane Tusup,tenisz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?