Blogolj!

SEHA-liga: sima győzelemmel bajnok a Veszprém

Szabó Róbert

A veszprémiek nagyszerű játékkal végül nyolcgólos győzelmet arattak a SEHA-liga rájátszásának döntőjében a Vardar ellen.

Fotó: a Telekom Veszprém hivatalos oldala

A magyar együttes már az első játékrészben megmutatta tudását, hiszen hamar elhúzott előbb 5-1-re, majd 7-3-ra. Az észak-macedón gárda aztán igaz két gólra is felzárkózott, de a szünetre 15-12-es veszprémi előnynél vonulhattak a felek. A fordulás után aztán rögtön egy találattal növelni tudta előnyét a Veszprém, viszont a henger igazán 19-15-nél indult be, hiszen minden második magyar gólra érkezett egy észak-macedón. 

A második játékrész felénél aztán következett egy kisebb visszaesés, amikor három találatot hozott ellenfelén a Vardar, viszont ezután felváltva dobálták a gólokat a csapatok, így 35-27-re diadalmaskodott a Veszprém.

HC VARDAR 1961-TELEKOM VESZPRÉM 27-35 (12-15)

VESZPRÉM: Cupara, Corrales (kapusok), Manaskov 4, Yahia 3, Moraes 4, Tönnesen, Nilsson 4, Ligetvári, Marguc 1, Strlek 3 (1), Blagotinsek, Shishkarev 1, Nenadic 5, Maqueda 3, Lékai 4, Borozan 3. Edző: David Davis
SZKOPJE: Ristovski, Cantegrel (kapusok), Walczak 4, Jagurinovski 1, Dimitrioski 1, Georgievski 2, Dissinger 2, Jotic 4, Kalarash 6, Gadza, Cupic 3 (1), Taleski, Dibirov 1, Vujin 3, Vekic, Mishevski
. Edző: Sztevce Alusovszki

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/99815/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?