Blogolj!

A szövetségnek nem tetszett Kuttor Attila kirohanása

Dorogi László

A Mezőkövesd trénernél a Debrecen ellen elveszített meccs után szakadt el a cérna, az MLSZ fegyelmi bizottságánál meg utána.

Nem alakul jól a szezon meglepetéscsapatának, az OTP Bank Ligában jelenleg negyedik Mezőkövesdnek a bajnoki hajrája, Kuttor Attila együttese mindössze egy mérkőzését tudta megnyerni a koronavírus-járvány miatt elrendelt szünetről való visszatérés óta, igaz, azt az ezüstérmes MOL Fehérvár ellen, ráadásul egy félidőn keresztül emberhátrányban futballozva.

Kuttor Attila kifejezetten türelmes szakember hírében áll és játékosként sem veszítette el szinte soha a fejét, de a kiesés ellen menekülő Debrecen ellen elszenvedett - rengeteg játékvezetői hibával tarkított - vereséget követően nem bírta tovább, és kimondta a szájával azt, ami a szívét nyomja.

EZ MÁR KUTTORT IS KIAKASZTOTTA - videó

Kuttor Attila az esetek 99%-ban egy higgadt, "szürke eminenciás" befolyását kelti, még a meccs közbeni szituációk is csak ritkán zökkentik ki. A nem sokkal ezelőtt játszott, és kövesdi vereséggel végződött Debrecen elleni meccsük után azonban már ő sem tudott nyugodt maradni.

"Mérkőzések óta ki akarnak minket végezni. Visszanéztük, bátran merem állítani, szabályos gólt rúgtunk, az ellenfél pedig egy lesgólt fejelt. Nyugodtan indulhat bárki az Európa-ligában, aki akar, vagy akit az MLSZ megjelöl. Mi nem azért hajtunk, csak azt szeretnénk, ha a pályán végzett munkánkat nem vennék el tőlünk. Ezt már nem tudjuk elviselni"

- engedte szabadjára érzelmeit a kövesdi tréner.

Azzal mondjuk lehet vitatkozni, hogy szabályos gólt szerzett-e egyáltalán csapata a találkozón, lévén mindkét érvénytelenített találatot szabálytalanság - egy kapusakadályozás és egy leshelyzet - előzte meg, igaz, a második érvénytelenített mezőkövesdi gól előtt pedig teljesen egyértelműen kézzel stoppolta le a labdát a debreceni bekk a tizenhatoson belül, amiért kérdés nélkül járt volna a tizenegyes. És valóban, a hajdúságiak mindent eldöntő gólja is valóban néhány centiméteres lesről született, de ez valahol visszavezethető a hétről hétre kritikán aluli szinten teljesítő játékvezetői brigád ténykedésére.

Hogy ez direkt volt, vagy sem, nem tisztem megítélni és nem is fogom. Az MLSZ fegyelmi bizottsága viszont biztosan kérdőre vonja majd Kuttor Attilát, ugyanis - még ha sok mindenben igaza is volt a szakembernek - fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el vele szemben, amire hétfőn kerül sor.

A Mezőkövesd az OTP Bank Liga utolsó fordulójában a már bajnok Ferencvárossal találkozik, míg az Európa-liga indulást érő harmadik helyért szintén harcban álló Puskás Akadémia a kupagyőztes Honvédot fogadja. A borsodiaknak legalább egy ponttal többet kell szerezniük a felcsútiaknál, hogy megelőzzék őket és megszerezzék a bajnoki bronzérmet, amely egyébként mindkét csapat történetének legjobb teljesítménye lenne.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/96822/pics/lead_800x600.jpg
Magyar labdarúgás,NB I
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?