Blogolj!

Szexbábuk a lelátón

Ragnar Volarus

Éles szemű foci - és szexjátékszer - rajongók igazán furán pillantgathattak az FC Seoul koreai focicsapat stadionjában, amikor a hétvégén lejátszott mérkőzésen jól megnézték a nézőtéren elhelyezett próbababákat. Azok ugyanis pontosan úgy néztek ki, mintha szexbábuk lennének. 

Mint kiderült, nem csak hogy úgy néztek ki, azok is voltak. A BBC cikke szerint a vasárnapi mérkőzés előtt egy Dalcom nevű cég kereste meg a klubot, és felajánlotta, hogy a járványügyi korlátozások miatt üres stadion székeit próbababákkal tölti fel. Végül 30 darabot vittek nézőnek – 25 női alakot és öt férfit.

A mérkőzést néző sasszemű szurkolóknak azonban feltűnt, hogy a babák nem annyira a ruhaboltok kirakataiban látható bábukra hasonlítanak. Ilyeneket maximum a szexshopokban láthatnak. 

A klub természetesen elnézést kért az eset miatt, de hangsúlyozta, hogy a Dalcom biztosította őket arról, hogy a kérdéses bábuk nem szexbabák, hanem “prémium próbababák”. Ugyanakkor elismerték, hogy a cég szexjátékszereket gyárt. További apró kis huncutság a történetben, hogy a babák közül pár szexoldalakat hirdető feliratokat tartott a kezében, holott a pornóoldalak tiltva vannak Dél-Koreában.

A klub egyik vezetője a BBC-nek elmondta, hogy nem ellenőrizték le a babákat felajánló céget, és nem tudták, hogy pontosan mivel is foglalkoznak. A férfi beismerte, hogy a babák nagyon élethűek voltak, de az fel sem merült benne, hogy szexjátékszerek lehetnek.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/94996/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?