Blogolj!

Labdarúgás: visszatér a válogatotthoz Nikolics Nemanja

Szabó Róbert

A Székesfehérvárra visszatérő támadó csakfoci.hu-nak adott interjújában beszélt arról, hogy megegyezett Marco Rossival, és amennyiben a teljesítménye megfelelő visszatér a válogatotthoz.

Fotó: M4 Sport

A támadó még 2018-ban, az MLS-ben szereplő Chicago Fire játékosaként mondta le a válogatottságot, viszont hazatérése óta beszélt arról, hogy visszatérne a válogatottól. Mivel a szövetségi kapitány, Marco Rossi is nyitott volt erre, ezért a DVTK elleni bajnokit megelőzően megegyezett a két fél. 

Súlyos döntést hoztam meg, nem egy perc alatt mondtam le a válogatottságot. Nem vagyok az a típus, aki felelőtlenül mond ki dolgokat, de elárulom, azóta történtek lépések.  A Diósgyőr elleni meccsünk előtt pénteken találkoztam Marco Rossival Telkiben és beszélgettünk vagy másfél órát. Rengeteg kérdése volt, amit megválaszoltam neki, és én is érdeklődtem sok mindenről, amire neki voltak válaszai. Elmondta, egyeztetett a klubom vezetőedzőjével és olyan fehérvári szakemberekkel, akik a fizikai állapotomról számoltak be neki. Megkapta azokat az eredményeket, amik bizonyítják, hogy az egyik legjobb mutatókat produkálom a meccseken. Elmondta, szeretne rendszert váltani, szüksége van egy olyan csatárra, akit ebben a rendszerben használni tud, illetve aki – ha védekezőbb felfogású a stratégia – bármikor bevethető. Bevallom, nekem erre volt szükségem. Sosem követeltem be magam a kezdőbe, de ha esélyem sincs a játékra, ha nincs helye a stílusomnak, akkor miért erőltessünk bármit is? – mondta a csakfoci.hu-nak Nikolics Nemanja.

Nikolics Nemanja még 2013. október 11-én mutatkozott be a válogatottban a Hollandia ellen 8-1-re elvesztett világbajnoki selejtezőn, míg utolsó találkozóját egy Skócia elleni 1-0-ra elvesztett barátságos összecsapáson játszotta 2018. március 27-én. Összesen 27-szer ölthette magára a nemzeti csapat mezét, amelyeken hat gólt és három gólpasszt jegyzett.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/93992/pics/lead_800x600.jpg
Nikolics Nemanja,válogatott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?