Zöld lámpát adott a kormány a trianoni megemlékezéseknek
Június 3. és 7. között a veszélyhelyzet ellenére is lehet rendezvényeket szervezni a békediktátum centenáriuma kapcsán, de természetesen a szigorú szabályok, védőtávolságok betartásával.
Blogolj!

Zárt kapus meccsekkel sem indulhat újra az NB I

Pintér M. Lajos

Csányi Sándor szerint ennek még nagyon, de nagyon nincs itt az ideje.

Fotó: szeged-grosicsakademia.hu

A jelenlegi helyzetben zárt kapus futballmérkőzéseket sem lehet megrendezni Magyarországon – idézi az MTI Csányi Sándort.

„Kapcsolatban vagyunk a FIFA, az UEFA és a kormányzati szervek képviselőivel. Az egészségügyi és kormányzati szervek előírásait vesszük figyelembe, ha ezek lehetőséget adnak meccsrendezésre, akkor a klubokkal és a játékosokkal egyeztetve döntünk a folytatásról”

– fogalmazott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a szervezet keddi, online küldöttközgyűlésén.

Kiemelte, az NB I és NB II mellett a szövetség számára az amatőr és utánpótlás-bajnokságok játékosainak egészsége is nagyon fontos.

A kormányzati előrejelzések szerint egyébként Magyarországon várhatóan május elejétől tetőzik majd a koronavírus-járvány, de a csúcspont hosszú ideig eltarthat, és arra is csak remények vannak, hogy júniusban lecseng az első nagy hullám.

Szlávik: júniusra kifuthat a magyarországi járvány

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Májusban viszont még nagyon sok lesz a beteg, és kérdéses, ősszel hogyan és mikor tér vissza a vírus. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője azt reméli, hogy júniusra „kifut" koronavírus-járvány, és őszre, legkésőbb jövő tavaszra rendelkezésre áll hatékony védőoltás a fertőzés ellen.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/93641/pics/lead_800x600.jpg
Csányi Sándor,koronavírus,Labdarúgás,MLSZ,NB I
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?