Zöld lámpát adott a kormány a trianoni megemlékezéseknek
Június 3. és 7. között a veszélyhelyzet ellenére is lehet rendezvényeket szervezni a békediktátum centenáriuma kapcsán, de természetesen a szigorú szabályok, védőtávolságok betartásával.
Blogolj!

Ebédet főz a Szent László kórház dolgozóinak a Ferencváros

A fővárosi klub a járványhelyzet kihirdetése óta több akcióval is igyekszik segíteni az egészségügyi dolgozók erőn felüli küzdelmét.

Fotó: fradi.hu

A koronavírus-járvány következtében gyakorlatilag teljesen megállt a sportélet az elmúlt hetekben, és többek között a labdarúgó NB I-ben szereplő klubok is kényszerű pihenőjüket töltik. Bár a helyzet nagyon nehéz, és komoly gazdasági károkat is okoz az egyesületek számára, a klubok mégis igyekeznek mindent megtenni azért, hogy átvészeljék ezt a rendkívüli időszakot: csökkentik a játékosok és munkatársak bérét, igyekeznek átszabni a költségvetést.

A veszélyhelyzet okozta gazdasági hátrányok ellenére több klubnál is próbálnak segíteni az egészségügyben dolgozóknak a koronavírus elleni harcban, az Ferencváros vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az első csapat edzői, továbbá szakmai stáb tagjai 15 millió forintot ajánlottak fel korábban a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak, majd ehhez a kezdeményezéshez csatlakoztak az egyesület jégkorong-, kézilabda- és vízilabda-szakosztályainak vezetői, szakemberei, sportolói és munkatársai, akik további 5-5 millió forintot ajánlottak fel a koronavírus elleni küzdelemhez az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.

Legújabb kezdeményezésében a Ferencváros és a Groupama Arénát is üzemeltető Lagardére Sport Hungray Kft. szerdától naponta 140 adag, a Groupama Aréna konyhájában főzött meleg ebédet és tízórait szállít a Szent László kórház dolgozóinak.

"A Ferencvárosi Torna Club elismeréssel adózik a koronavírus-veszély ellen küzdő valamennyi egészségügyi dolgozó, orvos, nővér, ápoló megfeszített munkájának. (...) Hiszünk abban, hogy ezekben a nehéz időkben az összefogás mindennél fontosabb, így ezzel az apró segítséggel szeretnénk támogatni az egészségügyi dolgozók folytonos, heroikus küzdelmét"

- áll a klub hivatalos közleményében.

1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/93057/pics/lead_800x600.jpg
Ferencváros,koronavírus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Lukács 2020-04-08 19:03:46
Ajánlom a "Fradi-levest" : mindent bele fiúk!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?