Zöld lámpát adott a kormány a trianoni megemlékezéseknek
Június 3. és 7. között a veszélyhelyzet ellenére is lehet rendezvényeket szervezni a békediktátum centenáriuma kapcsán, de természetesen a szigorú szabályok, védőtávolságok betartásával.
Blogolj!

Labdarúgás: pozitív lett a török kapuslegenda koronavírus-tesztje

Szabó Róbert

A 2002-es világbajnokságon a török csapattal világbajnoki bronzérmet nyerő Rüstü Recbert is elkapta a koronavírust, közölte Instagram-oldalán a kapuslegenda felesége.

Fotó: goal.com

A Fenerbachéval és a Besiktassal összesen öt török bajnoki címet nyerő hálóőr felesége azt írta, hogy nagyon hirtelen és gyorsan jelentkeztek a tünetek férjénél. Isil Recber emellett azt is közölte, hogy saját, és két gyerekük tesztje negatív lett, de így is nehéz idők ezek a család számára. 

A 46 esztendős hálóőr 120-szor védhette a török válogatott kapuját. Klubszinten a Fenerbachnál és a Besiktasnál játszott, a két törökországi együttes mellett pedig Barcelonában légióskkodott. Rüstü Recber legnagyobb sikerei közé tartozik a nemzeti csapattal a 2002-es világbajnokságon szerzett bronzérem, valamint a 2000-es Európa-bajnokság, amikor negyeddöntőbe jutottak. A vb évében az UEFA év csapatába is bekerült, valamint a világ harmadik legjobb kapusának választották meg.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/92564/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,Labdarúgás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?