Blogolj!

Babos Tímea párosban ismét megnyerte az Australian Opent!

Pintér M. Lajos

Harmadik Grand Slam-győzelmét aratta a magyar játékos, aki a francia Mladenoviccsal az oldalán diadalmaskodott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Fotó: Twitter

A párosban háromszoros világbajnok Babos Tímea harmadik Grand Slam-sikerét is begyűjtötte. A magyar klasszis a francia Kiki Mladenoviccsal oldalán a 2018-as elsőség, majd a 2019-es döntőbeli vereség után újra felülhetett a melbourne-i trónra. A magyar, francia kettős remek játékkal, sima két játszmában, 72 perc alatt ütötte ki az első helyen kiemelt ellenfelét, egy tajvani, cseh duót.

A második helyen kiemelt egység jól kezdett, és Babos egyedüliként nem vesztette el az adogatását a fordulatos nyitószettben, amelyet 38 perc alatt hoztak. A folytatásban még egyoldalúbb lett a csata, az ellenfél háromszor is elbukta a szerváját, miközben Babosék látványos labdamenetek végén ünnepelhettek. 

A háromszoros WTA-világbajnok Babos a 23. tornagyőzelmét aratta párosban, és mint fent említettük: a 2018-as Australian Open, valamint a tavalyi Roland Garros után a harmadik Grand Slam-trófeáját szerezte meg.

Ausztrál nyílt teniszbajnokság, női páros, döntő:

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.)–Hszie Szu-vej, Barbora Strycová (tajvani, cseh, 1.) 6:2, 6:1

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/89744/pics/lead_800x600.jpg
Australian Open,Babos Tímea,Grand Slam,tenisz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?