Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Nem lesz idén Nagy Futam

Ragnar Volarus

Évek óta hagyomány, és az autósportok szerelmeseinek dupla ünnep május 1-e, hiszen akkor Nagy Futam Budapest belvárosában.

2013 óta hét éven keresztül mindig megtartották az utcai parádét. A legismertebb magyar versenyzők java rendszeresen szerepelt az eseményen, a fő attrakció azonban mindig egy Formula-1-es autó volt, általában valamelyik aktív pilóta vezetésével – az elmúlt két alkalommal Max Verstappen és a Red Bull repesztett az Andrássy úton. 

A Hungaroring idei naptárában viszont nem találjuk meg a Nagy Futamot. A Formula.hu rá is kérdezett a hiány okára.

„A Nagy Futam időpontja hagyományosan május 1-je, amely az idén éppen egybeesik a Formula-1-es Holland Nagydíjjal, így a Formula-1-es pilóták nem elérhetőek az eseményre. Ezért született az döntés, hogy az idén nem kerül sor a belvárosi Nagy Futamra.”

A Hungaroring legfontosabb rendezvényei így idén a Formula-1-es Magyar Nagydíj (július 31. – augusztus 2.), a Super Racing Festival névre hallgató közös WTCR- és ETRC-hétvége (április 25-26.), valamint a Blancpain GT versenye (szeptember 25-27.) lesznek.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/89385/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?