Blogolj!

Feljelentette magát a szerencsejáték-függő fociedző

Dorogi László

Nem mindennapi történetről számolt be a skót Hamilton labdarúgó-csapatának honlapja. A csapat vezetőedzője saját magát jelentette fel a skót szövetségnél, hogy sikerüljön kigyógyulnia szenvedélyéből.

Fotó: BBC

Brian Rice azok után tette meg a feljelentést maga ellen a Skót Labdarúgó Szövetségnél, miután beismerte, vétett a szerencsejátékokra és a fogadásokra vonatkozó szabályzat ellen. Rice elnézést kért a játékosoktól, a szurkolóktól és a kollégáitól is.

"Visszatért a betegségem, és azért jelentettem fel magam, hogy a skót futballban a hasonló problémákkal küzdők érezzék: módjukban áll segítséget kérni"

- mondta a Hamiltonnál egy éve dolgozó 56 éves szakvezető.

"Ez volt az egyik legnehezebb döntés, amit életem során meg kellett hozni, de egyben az egyik legkönnyebb is. Nem volt titok, hogy szerencsejáték-függő voltam a múltban. Miközben büszke vagyok rá, hogy egyszer már sikerült kigyógyulnom, ennek az egyik kulcsa az őszinteség: magammal és azokkal szemben is, akik támogatnak, legyen szó a családomról, és a futball családomról, a Hamiltonról"

- tette hozzá Rice.

A skót szövetség január 30-án hallgatják meg az edzőt, aki a gyanú szerint az elmúlt öt szezonban többször is megszegte a fogadási szabályokat.

Címkék: Labdarúgás
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/89205/pics/lead_800x600.jpg
Labdarúgás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?