Blogolj!

Nyerj, vagy veszíts, de a futballban mindig száz százalékot kell adnod!

Dorogi László

Marco Rossiról, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányáról eddig is tudtuk, hogy belevaló, érzelmes figura. Ezt erősítette meg legfrissebb Facebook-posztjával is.

Fotó: MTI

A magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya egy Napoli-szurkoló kisfiúról osztott meg egy képet közösségi oldalán szombat este, aki azután fakadt sírva, hogy szeretett csapata újra vereséget szenvedett az olasz bajnokság aktuális fordulójában.

Rossinak azonnal egy gyerekkori emlék ugrott be a fiú láttán, méghozzá az a pillanat, amikor először fakadt sírva focimeccs miatt.

"Brazília-Olaszország. Pelé fejelt egy gólt, mi pedig veszítettünk. 5 éves voltam akkor.

Tudom, sokan azt gondolják, a foci csak egy sport, ahol emberek futkároznak több mint egy órán keresztül, azért, hogy legyőzzék az ellenfél csapatát. Ugyanakkor, ez a sport jelentheti a mindent a valódi szurkolók számára. Pontosan ezért, a játékosoknak és az edzőknek kötelességük a legjobbat kihozni magukból. Igen, ez néha nehéz. De nyerj, vagy veszíts, muszáj harcolnod és száz százalékot kiadnod magadból.

A szurkolókért és magadért. Mindig"

- írta a szövetségi kapitány.

Rossi újfent bizonyította, micsoda elszántsággal viseltet a labdarúgás iránt, mi csak kívánni tudjuk neki, hogy márciusban sikerüljön kivezetnie a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/89109/pics/lead_800x600.jpg
Labdarúgás,Marco Rossi,válogatott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?