Blogolj!

Férfi kézilabda Európa-bajnokság: hihetetlen második félidő, ismét győzött Magyarország

Akárcsak Izland ellen Szlovéniát is a második félidőben mutatott fantasztikus játékával győzte le a magyar válogatott a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében. 

Fotó: Index

Nagyon fontos mérkőzésnek nézett elébe a magyar válogatott Szlovénia ellen, hiszen egy győzelem esetén látótávon belülre kerülhet a továbbjutás. Az első percekben jobban is kezdett Magyarország, Bánhidi Bence révén az első gólt is a mieink szerezték, majd egészen 5-4-ig vezettek, azonban ekkor Miha Zarabec fordítani tudott. A félidő végéig aztán négy góllal is vezetett a szlovén nemzeti csapat, de a szünetre 16-13-ra zárkóztak a magyarok.

A fordulás után aztán ismét következett a dráma. Bánhidi Bence három találatával hamar egyenlíteni tudott a válogatott, majd a 43. percben Nagy Bence már az előnyt is megszerezte a magyar csapatnak. Ezután egy nagyszerű szakasznak köszönhetően 21-18-ra is vezetett hazánk válogatottja, azonban a szlovénok fel tudtak zárkózni. Az utolsó tíz percben aztán kiélezett küzdelem zajlott a pályán, de Szlovénia nem tudott egyenlíteni, a magyar válogatott mindig legalább egy góllal vezetett, így végül 29-28-ra diadalmaskodott.

A magyar válogatott és a mérkőzés legjobbja Bánhidi Bence lett, aki 10 lövéséből kilencet gólra váltott. 

Férfi kézilabda, Európa-bajnokság, középdöntő:

Szlovénia–Magyarország 28-29 (16-13)

A középdöntő második csoportjának állása: 1. Norvégia 4 pont (70-57), 2. Magyarország 4 pont (82-82), 3. Szlovénia 4 pont (79-75), 4. Izland 2 pont (73-79), 5. Portugália 2 pont (88-87), 6. Svédország 0 pont (44-56)

1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/89130/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-20 13:46:06
Ehhez a győzelemhez ismét csak gratulálni tudok, csak azt az első félidőt tudnám feledni, mert azzal engem - talán másokat is - a kétségbeesés szélére taszajtottak a fiúk !!!!!!!
A vége >>>>>> győzelem, és ez a lényeg !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?