Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Már nem Kim Rasmussen a kapitány a női kéziválogatottnál

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. január 7-i hatállyal felmentette tisztségéből Kim Rasmussent, a magyar női válogatott szövetségi kapitányát. 

Fotó: MTI

Az MKSZ tájékoztatása szerint az elnökség felkérte Pálinger Katalin alelnököt és Novák András operatív igazgatót, hogy kezdjék meg a tárgyalásokat Danyi Gáborral és Elek Gáborral. A tervek szerint a Bajnokok Ligája-címvédő Győr, valamint a Ferencváros vezetőedzője együtt látná el a szövetségi kapitányi feladatokat a március 20-22-én sorra kerülő győri olimpiai selejtezőtornán, valamint azt követően a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőkön.

A dán Kim Rasmussent - akit sportszerűtlen viselkedése miatt a decemberi vb után felfüggesztett a nemzetközi szövetség - 2016 májusában nevezték ki a magyar válogatott élére, azóta a nemzeti együttes története legrosszabb Eb- és két legrosszabb világbajnoki helyezését produkálta. A kontinenstornán 2016-ban a 12., 2018-ban a hetedik helyen végzett, a vb-n 2017-ben 15., tavaly pedig 14. lett.

1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/88597/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-08 18:58:01
Őszintén szólva kár volt idehozni is. Az ő irányításával "érte el" a női válogatott minden idők legrosszabb eredményét (gondolom kiemelt zsozsóért), miközben a kiváló magyar szakembereknek nincs megbízatásuk !!!
Mindez a klubedzőkre is ugyanúgy vonatkozik !!!
N O R M Á L I S ?!
Véleményem szerint ez a "most kitalált" kettős irányítási formula sem szerencsés, mert a klubedzői és a válogatott irányítói feladatok is egész embert, teljes odafigyelést, elmélyült, pontos, rendes munkát igényelnek.
Ezzel a "vegyes" megoldással ezek egyike sem biztosítható !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?