Blogolj!

A sport világában is akadt min kacagnunk 2019-ben

Ragnar Volarus

Micsoda év volt! Mennyi történés. A legviccesebbek egy csokorban.

Nyakunkon az új esztendő, s megannyi emlékezetes sportélmény van mögöttünk, ami színesebbé tette a 2019-es évet. Alábbi írásunkban igyekszünk mosolyt csalni az arcokra a nyilatkozatokkal, esésekkel, humoros megmozdulásokkal. Nézzük, min nevettünk 2019-ben!

Loris Karius (Besiktas)

A hálóőr neve sok sportszeretőnek ismerős lehet. Na nem az óriási védései miatt maradt meg a fejekben, hanem bakijai, balul elsült megmozdulásai végett. Úgy látszik a német kapus minden évben segít megtölteni a szilveszteri humorost. Alábbi bakija a Slovan Bratislava elleni Európa Liga találkozón történt. A Besiktas egyébként 4-2-re kikapott Pozsonyban. A videót látva egyet leszögezhetünk, Cristiano Ronaldo jobban emelkedik.  

Helene Gigstad Fauske (Herning-Ikast)

A norvég kézilabdázó üres kapura leadott lövésére nehéz mit mondani. Ez a tipikus ajtó-ablak ziccer. Íme:

Filipe Luís (CR Flamengo)

Ha valaki azt hinné, hogy a sajtótájékoztatón nem történik semmi különös, csak a játékosok és szakemberek közhellyel töltött "véleményei" hangzanak el, az most jól figyeljen! A brazil játékos mondandóját egy igencsak furcsa hang zavarta meg. Kibírja ki nevetés nélkül? 

Az év öngólja

Nem akármilyen öngólt láthattunk a Bundesliga 16. fordulójának nyitómérkőzésén karácsony előtt. Többek között ennek a találatnak is köszönhetően mért hatalmas verést Szalai Ádám együttese a Werder Bremenre. Szegény kapus, szegény védő...

48-0

Temérdek sok teniszmérkőzést követhetünk hétről-hétre, mégis ehhez hasonlót nem igen láthatunk. A thai Krittin Koaykul és az ukrán Artyom Bahmet összecsapásán valamennyi pontot egyazon játékos szerzett, így Koaykul makulátlanul abszolválta a találkozót. Az utolsó game felvételei mindent elmondanak a mérkőzésről és annak komolyságáról.

Esteban Guerrieri (ARG)

Miközben Michelisz Norbert megnyerte a túraautó-világkupát, nem mehetünk el a versenysorozatban történt jelentős Honda baki mellett sem. Esteban Guerrierinek is emlékezetes maradhatott a futam, miután istállója jelentős hibát vétett.

San Francisco 49ers (NFL)

Az elmúlt időszakban hatalmas rajongótábornak örvendő NFL-ben is voltak ám érdekes történések az alapszakasz során. A 15. játékhét egyik legemlékezetesebb pillanata az Atlanta Falcons-San Francisco 49ers mérkőzésen történt. A 49ers ezt a párharcot az utolsó pillanatokban bukta el, ráadásul két másodperccel a párharc lefújása előtt a Falcons egy fumblenek köszönhetően még tovább növelte előnyét.

Emilia Clarke

És hogy miként kerül bele egy sportösszefoglalóba a "Sárkányok Anyja"? Hát így!

A végére pedig egy legendássá vált szombathelyi 11-es.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/88260/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?