Blogolj!

Roger Federer meglátogatta legidősebb rajongóját - videó

Dorogi László

Az Argentínában élő idős hölgy 86 éves volt, amikor a svájci klasszis elkezdte profi pályafutását.

Fotó: ESPN

Már csak egyet kell aludnunk és itt a szenteste, ennek örömére pedig Roger Federer is különleges ajándékkal kedveskedett egyik legidősebb rajongójának.

A német származású, de Argentínában élő Dorothea már a svájci klasszis pályafutása kezdete óta figyeli Federer játékát, akinek gyorsan nagy rajongójává is vált. A hölgy akkor volt 86 éves, amikor a hússzoros Grand Slam-győztes bemutatkozott a profik között, ám egészen 107 éves koráig kellett várnia arra, hogy személyesen is találkozhasson kedvencével.

Federer éppen Alexander Zverevvel járt egy dél-amerikai bemutató túrán a napokban, amikor útba ejtette Dorothea otthonát. A hölgy elmondta a teniszezőnek, hogy minden meccsét követi és akkora rajongója, hogy minden egyéb programját hajlandó lemondani, amikor Federer-meccs van.

A nem mindennapi találkozásról az ESPN számolt be, Dorotheától pedig megkérdezték azt is, hogy milyen érzés volt beszélgetni kedvencével.

"Más volt, mint a fotókon. Sokkal fiatalabb. Mindenki azt mondja, hogy abba kellene hagynia már a teniszt, mert olyan öreg. Egyáltalán nem öreg. Ez nevetséges. Fogalmatok sincs, mi az, hogy öreg, és mi az, hogy fiatal..."

- fogalmazott a 107 esztendős rajongó.

Címkék: Roger Federer, tenisz
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/87910/pics/lead_800x600.jpg
Roger Federer,tenisz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?