Blogolj!

Juan Carlos Pastor 2021-ig biztosan marad Szegeden

Dorogi László

Az elmúlt hetekben több olyan pletyka is napvilágot látott, miszerint a Szegeden dolgozó spanyol trénert európai topcsapat környékezte meg. A klub közleményben reagált.

Fotó: szegedma.hu

Több portál is megszellőztette a napokban, hogy Juan Carlos Pastor válthatja Xavi Pascualt a katalán sztárcsapat Barcelona kispadján 2020 nyarától. A spanyol tréner igencsak kapós, hiszen korábban a szlovén férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára is esélyesnek tartották, végül a szlovénok Ljubomir Vranjest, a magyar válogatott és a Veszprém korábbi edzőjét választották.

A MOL-Pick Szeged közleményben reagált a pletykákra, a klub megerősítette, hogy a spanyol szakember 2021-ig biztosan a Tisza-parti városban marad.

"Juan Carlos Pastor vezetőedzőnek 2021-ig érvényes szerződése van. A hírek nem igazak, a szegedi klubot senki sem kereste Juan Carlos Pastor átigazolásával és trénerünk sem kíván távozni, csak a szegedi munkára szeretne koncentrálni! A klubunk a jövőben is a korábbi gyakorlatát követi, és bármely változásról a saját hírközlő felületein ad tájékoztatást!"

- áll a szegediek közleményében.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/87849/pics/lead_800x600.jpg
kézilabda,MOL-Pick Szeged
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?