Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Liu Shaolin Sándor arany-, Liu Shaoang bronzérmet szerzett Sanghajban

Ragnar Volarus

Ezúttal sem tér haza érem nélkül a magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott.  Liu Shaolin Sándor arany-, Liu Shaoang bronzérmet szerzett a sanghaji világkupa-viadalon.

A sanghaji világkupaverseny 500 méteres fináléjában a harmadik és negyedik pozícióból rajtolt a két Liu testvér. A rajt jól sikerült, Shaoang a hármas pozícióból egy kört követően az élen találta magát. Azonban nem sokkal később megbillent és kicsúszása alaposan megkavarta a döntő alakulsát, mert mindez a többiek futamát is erősen befolyásolta, a kazah versenyző fel is adta a versenyt.

Liu Shaolin Sándor viszont jól jött ki a dologból, és az élre állt, de nem volt könnyű dolga, hiszen üldözője a szám olimpiai bajnok, a kínai Vu Ta-csing volt. Aki ráadásul hazai jégen versenyzett.

De ezen a napon ő is kevés volt, Liu Shaolin Sándort nem lehetett megelőzni, az pedig csak hab a tortán, hogy Liu Shaoang kicsúszása után odaért a harmadik helyre. Ezzel a magyar válogatott sorozat is folytatódott, hiszen a sanghaji sorozatban a 26. világkupaverseny, amelyen érmet szereznek.

Világkupa, 4. állomás, Sanghaj

Férfiak. 500 méter: 1. Liu Shaolin Sándor 41.920, 2. Vu Ta-csing (kínai) 47.928, 3. Liu Shaoang 52.208

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/87095/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?