Zöld lámpát adott a kormány a trianoni megemlékezéseknek
Június 3. és 7. között a veszélyhelyzet ellenére is lehet rendezvényeket szervezni a békediktátum centenáriuma kapcsán, de természetesen a szigorú szabályok, védőtávolságok betartásával.
Blogolj!

Nem okozott gondot a magyar válogatottnak Kazahsztán

Szabó Róbert

Ahogy az várható volt könnyedén, 39-15-re legyőzte a kazah válogatottat Magyarország a női kézilabda-világbajnokság nyitónapján.

Fotó: 24.u

A magyar nemzeti csapatnak negyven másodperc kellett a vezetés megszerzéséhez, azonban egészen a kilencedik percig nem tudott elhúzni ellenfelétől. Ekkor Schatzl Nadine révén hamar 7-3-ra módosult az állás, majd a 26. percben már 18-7-re ment Magyarország. A félidő végére aztán nem tudta megtalálni továbbra sem Kazahsztán a fogást hazánk válogatottján, így 22-8-as magyar vezetésnél vonulhattak szünetre a felek. 

A fordulás után aztán ismét 11 gólra zárkózott a kazah válogatott, viszont nem tartott sokáig a fellángolás, hiszen miután a 41. percben megdobták a 13. góljukat nyolc percen keresztül eredménytelenek voltak. A magyarok ennek köszönhetően tovább növelték előnyüket, és 18 gólos vezetéssel várhatták az utolsó 10 percet. A végjáték aztán nem hozott meglepetést, sőt hazánk válogatottja egészen az utolsó percig gólt sem kapott, így végül 39-15-re győzött Magyarország.

Női kézilabda-világbajnokság, csoportkör

Magyarország–Kazahsztán 39-15

Címkék: kézilabda
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/86806/pics/lead_800x600.jpg
kézilabda
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?