Blogolj!

Labdarúgás: Gál László porig rombolta az ózdi labdarúgást

Ragnar Volarus

Egyáltalán nem mennek jól a dolgok az ózdi futballéletben, ahol az Ózdi Kohász idén ünnepelné 110 éves fennállását. Csakhogy egyáltalán nincs mit ünnepelni, mert a klubot éppen két napja zárta ki az MLSZ az NB III-ból.

Az okokat felsorolni is nehéz. A Bozsik tornákon nem indultak el a korosztályos csapatai, majd a felnőttcsapat sem tudott kiállni két fordulóval korábban, a legutóbbi játéknapon pedig 29-0-ra kaptak ki a Tállya együttesétől. Nem mellékesen az MLSZ 250 millió forintot is keres a klubon, amit a stadion és létesítményeinek felújítására kellett volna költeni. Ehelyett csak adósság, adósság hátán. Mindezek hátterében pedig Gál László áll.

Fotó: Meder István

sportfaktor.hu úgy értesült, hogy a mai napon mindezek fényében - nem meglepő módon - egyhangúan döntött Ózd városának Oktatási-, Kulturális- és Sportbizottsága. Hogy miről? A december 12-i ülésen kezdeményezik a képviselőtestület felé, hogy vonja vissza az Ózdi Kohász név használatának engedélyét, vizsgálják meg a 2019-es támogatás felhasználását és a sportlétesítmény vezetője vizsgálja felül a bérleti szerződést - azaz tartozás miatt bontsa fel.

Ehhez persze elő kell majd keríteni Gál Lászlót, akit a mai bizottsági ülésre is szeretettel vártak, de hiába keresték, sajnos nem érték el.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/86700/pics/lead_800x600.jpg
Magyar labdarúgás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?