Blogolj!

Ez mindennek az alja: Gál László leigazolta saját magát!

Gál László eddig csak arról volt híres, hogy magabiztosan tett tönkre futballklubokat, de most meg is alázza a patinás Ózdi Kohászt. Kiváltotta a játékengedélyt és pályára is léphet a csapatban.

Az ózdi sztori minden idők egyik legsötétebb történetévé kezd válni. Szétesett az utánpótlás, a csapatot kitették a városi stadionból, távozott a szakmai igazgató, elmentek a játékosok, nem tudtak kiállni a Putnok ellen, aztán 29–0-ra kaptak ki a Tállya SE-től, mert a csapatban zömében 16–17 éves labdarúgók szerepeltek. És most itt van a legújabb történet: Gál László Róbert kiváltotta a játékengedélyt és pályára léphet a hétvégi bajnoki meccsen. 

Már bocsánat, de ez beszarás. 

Sportszakmailag már a Tállya elleni mészárszék is nehezen volt magyarázható, de azt még megértette az ember, mert ha egy csapat háromszor nem áll ki, akkor kizárják a bajnokságból. De ez… A csapatban amúgy Gál László fiai is szerepeltek, de most együtt futhatnak majd ki a gyepre az öregükkel. Ez valami nagyon rossz vicc. 

Az Ózdi Kohász amúgy most ünnepli (ünnepli…) alapításának 110. évfordulóját. Gál László 58 múlt, vagyis a klub történetének a felében élt. Sporttörténeti bravúr. A borsodi csapat vasárnap a Hatvant fogadja – ha jók az információink, akkor Jászberényben – és ezen a bajnokin érhet el történelmi mélypontra. 

Mondjuk az még könnyen lehet, hogy Gál László jól játszik majd – vélhetően nem, de azért ne vessük el ezt a lehetőséget – és akkor majd megpróbál feljebb igazolni. Még ez lehetne az utolsó csavar a történetben. Persze a rutin nem hiányzik majd, hiszen Gálnak az MLSZ adatbankja szerint van már nyolc meccse a Baracskában. Mondjuk az öregfiúkban, de ez is valami. Gólt nem szerzett. És november 26-án átigazolta az Ózd. Várjuk a karrier folytatását!

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/86587/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?