Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Eb-selejtezők: Bulgáriával mérkőzik a magyar válogatott az elődöntőben

Kálovics Tibor

A sorsolás értelmében a magyar labdarúgó-válogatott Bulgáriával találkozik az Európa-bajnoki selejtezők A-divíziójának elődöntőjében. A mérkőzés győztese az Izland-Románia találkozó nyertesével találkozik.

A Nyonban rendezett sorsolás arról hivatott dönteni, hogy a tizenhat pótselejtezőre kényszerülő válogatott playoff-ellenfeleit kisorsolják. A sorsoláshoz a Nemzetek Ligája sorrendjét vették alapul. A B illetve a D divízió párosításai már a selejtezősorozat lezárulásakor kialakult, így az volt a kérdés, hogy a C-divízióból fennmaradó négy csapat közül melyik három kerül majd Izland mellé az A-divízióba. 

Mivel a sorsoláson közreműködő Angelosz Hariszteasz Izarael válogatottjának cetlijét húzta ki így eldőlt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott a feltöltések miatt az A-divízióban vívhatja ki a részvételt. 

Nemzeti csapatunk a sorsolás értelmében március 26-án Bulgáriával mérkőzik a playoff elődöntőjében. Amennyiben Marco Rossi csapata győz Szófiában, akkor az Izland-Románia mérkőzés győztesét fogadja március 31-én Budapesten. 

A pótselejtezők párosítása: 

A-Liga:

Izland-Románia
Bulgária-Magyarország 

B-Liga

Bosznia-Hercegovina–Észak-Írország
Szlovákia–Írország

C-Liga

Skócia-Izrael
Norvégia-Szerbia

D-Liga

Grúzia-Fehéroroszország
Észak Macedónia-Koszovó

Minden divízió elődöntőjét március 26-án, döntőjét pedig március 31-án rendezik. Vastagon kiemelve azok a párharcok, amelynek a győztese hazai pályán vívhatja a döntőt. 

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/86414/pics/lead_800x600.jpg
EURO 2020,magyar labdarúgó-válogatott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?