Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Kenderesi Tamás: „Egy gyerekes fogadásból történt fenékrecsapás volt”

Kenderesi Tamás először szólalt meg zaklatási ügye kapcsán.

A sportoló a TV2 Tények Plusz című műsorának nyilatkozott.

„Egy gyerekes fogadásból történt fenékre csapás volt, ebből lett az, ami – mondta Kenderesi. – A történtek utáni első hét nagyon megviselt, álmatlanul töltöttem a napjaimat. Már kint is olvastam az internetes kommenteket, és elfogott az érzés, hogy engem nem szeretnek az emberek, pedig mindig is az volt a célom, hogy az emberek példaképként tekintsenek rám, hogy büszkeséget hozok hazámnak. Bánom, amit tettem, de úgy gondolom, megszenvedtem a történtek után, szeretném, ha lecsengene végre az ügy. Sohasem voltam antisportoló, aki minden hétvégén bulizik, mindig is a felkészülést tartottam elsődlegesnek. Készülök a tokiói olimpiára.”

Kenderesi 750 ezer forintos pénzbírságot kapott Dél-Koreában a mozdulatáért, a Magyar Úszószövetség fegyelmi bizottsága pedig megrovásban részesítette, továbbá fél évre megvonta a támogatását is, amelyet azonban egy évre felfüggesztettek. A Dél-Koreából küldött eljárási okiratokban egyébként nem is szerepel a szexuális zaklatás kifejezés.

sportfaktor.hu

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/86386/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?