Blogolj!

Ronaldinho Budapestre jön!

A brazilok egykori világklasszisa decemberben látogat hazánkba, ő lesz a díszvendége a 3. Teqball világbajnokságnak. 

A Barcelona egykori legendás labdarúgójáról a napokban röppent fel a hír, a jövő tavasszal, egy búcsúmeccs erejéig visszatér a Camp Nouba. Ezt megelőzően Budapestre látogat, mégpedig a december 6-8-án rendezendő 3. Teqball világbajnokság sztárvendégeként. 

Ronaldhino Gaúcho régóta nagykövete a labdarúgást és az asztaliteniszt ötvöző magyar fejlesztésű sportágnak. A brazil cselkirály azonban nemcsak a reklámokban, de a civil életben is nagy rajongója a sportágnak, olyannyira, hogy a brazil szakszövetség megalapításában is főszerepet vállalt. 

Amikor otthon vagyok, minden nap teqballozom. Ma Brazíliában már szinte mindenki játssza ezt a játékot, még a strandokon is.”– nyilatkozta nemrégiben a CNN-nek Ronaldinho, aki számára egészen apró gyermekkora óta a labda teszi ki mindennapjai nagyrészét, de immár a zöld gyepet lecserélte a hajlított asztalra. 

Ronaldinhón kívül több futballsztár otthonának is elengedhetetlen kelléke lett a Teqball-asztal, ahogy az Ajax, az Arsenal, a Chelsea, a PSG vagy a Reál Madrid öltözőjének is állandó bemelegítő eszközévé vált.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/86181/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?