Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Gál László újabb mesterműve: már ki sem tud állni az Ózd

Vasárnap, néhány órával a meccs kezdete előtt jelentette be a Putnok, hogy elmarad a mai meccse, mert az Ózd nem tud kiállni. Gál László újabb mesterműve teljesedik ki.

Ahogy arról korábban írtunk riási bajba került az alapításának 110. évében járó, egykor szebb napokat is megélt Ózdi Kohász. Előbb leléceltek az utánpótlás-játékosok és az egyik edző, aztán el kellett hagynia a csapatnak a városi stadiont, majd egyre csökkent a játékosok száma, a héten felmondott Várhidi Péter szakmai igazgató, aki egyben az NB III-as csapat vezetőedzője is volt, ma pedig nem tud kiállni az együttes, vagyis nincs 11 bevethető labdarúgója. Ennek persze a pénz áll a hátterében, illetve annak hiánya. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szurkolókat, hogy a mai Putnok FC – Ózdi Kohász SC bajnoki labdarúgó mérkőzés elmarad, mivel a vendégcsapat nem tud kellő létszámú labdarúgóval kiállni a mérkőzésre

– írja a hazai csapat internetes oldala.

Gál László most épp az ózdi futballt dönti nyomorba

110 év egy futballklubnál szép kor. Idén többek közt az Ózdi Kohász is eme szép jubileumot ünnepli. Pontosabban ünnepelné, de egyáltalán nincs ok az örömre és boldogságra. Ugyanis néhány éve betette a lábát a városba Gál László. Aki 1996-tól 2000-ig a Fradi technikai vezetője volt.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/86130/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?