Blogolj!

NB III: már nem Várhidi Péter az Ózd vezetőedzője

Kecskés István

A korábbi szövetségi kapitány közleményben jelentette be, hogy elhagyja a borsodi klubot, ahol gyakorlatilag nincs értelme a munkának. 

A szakember közleményben jelezte, hogy nem folytatja tovább az ózdi szélamlomharcot. 

Tisztelt szurkolók!
Egy évvel ezelőtt nagy reményekkel érkeztem az Ózdi Kohászhoz, hittem benne, hogy a fennállásának 110. évfordulója előtt álló klubnál maradandót lehet alkotni. Bíztam benne, hogy a csapat, a patinás múltjához méltóan szerepelhet majd a bajnokságban és az őt megillető helyre kerül a magyar labdarúgásban. Sajnos azonban látni kell, hogy az egyesület egyre lehetetlenebb helyzetbe kerül, így az általam eltervezett szakmai munkát immár nem tudjuk elvégezni, sem az alaposan megcsappant létszámú utánpótlásban, sem a felnőtt korosztályban. Nem használhatjuk a városi stadiont, egyáltalán nem tudunk edzeni, nem tudjuk egyben tartani a keretet. Ebben a helyzetben részemről vállalhatatlan a folytatás, hiszen ilyen körülmények között nem tudok segíteni a klubnak. Köszönöm a támogatásukat és bízom benne, hogy a klub jövője biztosított lesz a jövőben.
Várhidi Péter

2019. 11. 12.

Várhidi előbb szakmai igazgatóként felelt az utánpótlásért, majd nyártól vezetőedzőként irányította az Ózdi Kohászt, amely utolsó helyen áll az NB III Keleti csoportjában. Mondjuk, ha minden pontja meglenne a csapatnak, akkor egy pozícióval előbb állna, de az MLSZ 11 pont levonását rendelte el, mivel a klub utánpótlása rendszeresen nem áll a Bozsik tornákra. 

A klub elnöke Gál László, akinek tevékenységével a napokban részletesen foglalkoztunk. 

Gál László most épp az ózdi futballt dönti nyomorba

110 év egy futballklubnál szép kor. Idén többek közt az Ózdi Kohász is eme szép jubileumot ünnepli. Pontosabban ünnepelné, de egyáltalán nincs ok az örömre és boldogságra. Ugyanis néhány éve betette a lábát a városba Gál László. Aki 1996-tól 2000-ig a Fradi technikai vezetője volt.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/85936/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?