Blogolj!

A Puskás Arénában elfelejthetjük a készpénzt

Pintér M. Lajos

Ne bajlódjanak az apróval vagy a papírpénzzel, a vadiúj nemzeti stadionban a kártyák és a telefonok hódítanak. Az intézkedés a szurkolók minél gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálása érdekében történik.

Az arénakártya lesz az ön legjobb barátja. Fotó: Facebook/Puskás Aréna

A Puskás Arénában nem lesz lehetőség készpénzzel fizetni már a pénteki nyitómérkőzésen sem, amikor a magyar labdarúgó-válogatott Uruguay ellen lép pályára – közölte az MTI.

A magyar szövetség (MLSZ) szerdai tájékoztatása szerint

„a szurkolók minél gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálásának érdekében a Puskás Arénában készpénz helyett kizárólag elektronikus úton – érintéses bankkártyával, okostelefonnal, vagy a helyszínen kiváltható arénakártyával (HelloPay-kártya) – lehet fizetni”.

Az arénakártyáért 500 forint letéti díjat kell fizetni, amit visszakapnak, ha még a helyszínen visszaváltják a plasztikkártyát. A feltöltéshez készpénzt is elfogadnak.

Így néz ki a Puskás Aréna a magasból - videó

Íme egy film a Puskás Arénáról, így azok is betekinthessenek, akiknek nem adatik meg az a szerencse, hogy pénteken ott legyen a megnyitón. És még egy felvétel arról, hogy mi maradt meg a régi létesítményből és miként vigyázza a hagyományokat az új.

Az MLSZ egyúttal arra kéri a szurkolókat, hogy a jegyükön szereplő kapucsoport felől érkezzenek. A kapukat 16 órakor nyitják meg pénteken, a stadionavató ünnepség pedig 17.30 órakor kezdődik. A 19 órakor kezdődő, Uruguay elleni barátságos találkozón búcsúztatják el a válogatottól Gera Zoltánt, aki 97-szer öltötte magára a címeres mezt, de az U21-es csapat szövetségi edzője – közös megegyezés alapján – nem lép pályára, mivel több mint egy éve már nem játszik.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/85986/pics/lead_800x600.jpg
Labdarúgás,Puskás Aréna,Puskás Ferenc,válogatott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?