Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Eb 2020: már kaphatók a jegyek a sorsdöntő walesi ütközetre!

Pintér M. Lajos

Amennyiben Marco Rossi csapata nyerni tud Cardiffban, biztosan ott lesz a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

Idehaza már sikerült legyőzni a walesieket. Cardiffban is kell a három pont! Fotó: MTI/Kovács Tamás

A magyar szurkolók szerdán 10 órától vásárolhatják meg a jegyeket a Wales-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. A november 19-i mérkőzés tétje:

amennyiben Marco Rossi csapata nyerni tud Cardiffban, biztosan ott lesz a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

A találkozó 20.45-kor kezdődik a Cardiff City Stadionban. A magyar drukkerek a hivatalos mérkőzésjegyre váltható utalványokhoz a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül, valamint személyesen a TEX Bálnában, illetve országszerte a Ticket Express partnerirodáiban juthatnak hozzá. A hazai szövetség honlapjának tájékoztatása szerint az utalványok névre szólnak, a teljes név megadása mellett a születési hely és dátum, valamint a személyi igazolvány vagy útlevél száma is szükséges a vásárláshoz. A jegyek egységesen 12 000 forintba kerülnek.

A megvásárolt utalványok hivatalos meccsjegyre történő átváltására a cardiffi stadion vendégszektorának pénztáránál lesz lehetőség. Az mlsz.hu jelzi, hogy kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai az utalványokon szerepelnek – közli az MTI.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/84610/pics/lead_800x600.jpg
EURO 2020,Európa-bajnokság,Labdarúgás,válogatott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?