Blogolj!

EL: a Ferencvárosnál nem esnek át a ló túloldalára

Kecskés István

A Ferencváros bravúros 1–1-et ért el Barcelonában. Az Espanyol elleni találkozót követően természetesen mindenki elégedetten nyilatkozott a magyar csapatból. 

Fotó: fradi.hu

„Elmondtam a meccs előtt is, hogy az Espanyol nem véletlen van itt, egy hihetetlenül erős bajnokságból, a La Ligából kvalifikálta magát, míg nálunk sokan most debütáltak ilyen szinten – mondta Szerhij Rebrov vezetőedző, a klub honlapjának. – A mérkőzés elején kiválóan futballoztunk, gólt is szereztünk, megérdemelten vezettünk. Aztán viszont átadtuk a területet, feljavult ellenfelünk, amely egy nagyon erős csapat, nem számít, hol vannak a tabellán jelenleg. Isael az előző hónapban csak néhány percet játszott, sokat dolgozott, de ma ennyi volt benne. Boldog vagyok, hogy mindent megtett a csapatért, de még nem százszázalékos. A magabiztosság a játék része.

Az első részében a meccsnek, láttuk, hogy ez egy új tapasztalat a számunkra. Meg kellett őriznünk az eredményt egy nagyon erős csapattal szemben, amely kiválóan futballozott, jól kontrollálta a labdát, ezért nagyot kellett küzdenünk védekezésben.

A második félidőben próbáltunk kontrázni, de az már kevésbé sikerült.”

A csapat motorja Sigér Dávid úgy véli, hogy a Ferencváros elérte a célját és nem engedte meg a hazai együttesnek, hogy gálamérkőzést rendezzen. 

„Erre készültünk, hogy meglepetést okozzunk az ellenfelünknek, nem azért jöttünk ide, hogy feltartott kézzel hagyjuk az Espanyolnak, hogy a hazai nézők előtt gálamérkőzést rendezzen. Sikerült elérnünk a célunkat, váratlant húztunk, a végén majdnem szenzáció lett belőle.

Némileg hiányérzetünk van, főleg azért, amilyen körülmények között született. Nem láttam pontosan, hogy mi történt, és voltak olyan szituációk, amikor előzékeny volt velünk a játékvezető, ezért nem szabad elégedetlennek lennünk.

Értékelnünk kell azt, amink van, minden egyes megszerzett gólt, pontot, így álltunk neki a csoportkör kezdete előtt is, nem szabad átesnünk a ló túloldalára.”

A lefújást követően Isael is nyilatkozott a Fradi Médiának. A játékos kulcsszerepet játszott a zöld-fehérek góljában. 

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/83787/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?