Blogolj!

Kerékpárverseny szívatta meg a kannabiszt szívatókat

Dorogi László

Ha csak egy hangyányi esély is mutatkozik arra, hogy egy helikopterből fogják lekamerázni a tetőtéri kertedet, akkor ne termessz ott kannabiszt. Mondjuk máshol se.

Aligha gondolhatták azok a derék spanyol úriemberek, akik egy kisebb méretű kannabiszoázist hoztak létre egy igualadai emeletes ház tetőtéri kertjében, hogy egy kerékpárverseny fogja lebuktatni őket. Persze, ha az ember fia egy ilyen vállalkozásba kezd, tisztában kell lennie azzal, hogy a törvény súlyos keze bármikor lekeverhet egy piszok nagy sallert.

Spanyolországban éppen most zajlik az egyik leghíresebb kerékpáros körverseny, a Vuelta a Espana, a kerékpárosok ilyenkor az ország jelentős részén átkarikáznak. Idén az útvonal részeként áthaladtak a Barcelona közelében fekvő Igualadán is, és annak rendje s módja szerint ilyenkor követi a mezőnyt egy rakás autó, segítő, no meg a televíziós közvetítés miatt egy helikopter is pásztázza a versenyzőket a magasból.

El helicóptero de La Vuelta descubre una plantación de cannabis en una azotea de Igualada

Vuelta a España 2019 Curiosa acción policial gracias a las cámaras de La Vuelta El helicóptero de La Vuelta a España ayudó a localizar una plantación de marihuana en una azotea de Igualada. Según informó 'Ara', diario catalán, los Mossos d'Esquadra interceptaron las sustancias prohibidas que estaban plantadas en una azotea de Igualada, donde acabó la octava etapa de La Vuelta.

Ez utóbbira faragott rá fentebb citált társaságunk, ugyanis a spanyol hatóságok egy ilyen helikopterből készített felvétel alapján kezdtek el gyanakodni arra, hogy az említett emeletes ház tetőtéri kertjében bizony nem répát termesztenek a lakók. A hatóságok a házkutatás során 40 tő kannabiszt foglaltak le, a termelőket pedig őrizetbe vették. A Marca című sportnapilap szerint akár háromtól hat évig terjedő börtönbüntetésre is számíthatnak, emellett pedig a termés értékének háromszorosát kell pénzbüntetés formájában befizetniük. Ez az igazi szívás.

Címkék: kerékpár
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/83237/pics/lead_800x600.jpg
kerékpár
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?