Blogolj!

Salzburgban ragaszkodnak Szoboszlaihoz

Dorogi László

Osztrák sajtóinformációk szerint a Red Bull Salzburg 20 millió euróért sem lenne hajlandó megválni fiatal magyar játékosától.

Fotó: FC Red Bull Salzburg

Szinte nem telik el úgy nap mostanában, hogy ne merüljön fel Szoboszlai Dominik neve valamelyik topklubnál mint potenciális átigazolási jelölt. S bár azt nem lehet tudni, hogy az érdeklődések hátterében áll-e valós szándék, az mindenesetre nagy szó, hogy a már magyar felnőtt válogatottban is bemutatkozó középpályást az egyik legígéretesebb fiatal futballistának tartják a játékosmegfigyelők.

Az elmúlt hetekben többek között az Arsenal, a Barcelona, a Juventus és a Borussia Dortmund érdeklődéséről is lehetett hallani, de nagyon úgy tűnik, hogy az osztrák bajnoknál nagyon komolyan számolnak Szoboszlai játékával, ezért a Kronen Zeitung információi szerint egy új, ötéves szerződéssel szeretnék megkínálni a magyar játékost, amelyben ráadásul nem szerepelne kivásárlási ár sem - írja a Nemzeti Sport.

Szoboszlai idén márciusban hosszabbított szerződést a Salzburggal, ez a kontraktus 2022-ig érvényes, s osztrák sajtóhírek szerint ebben szerepel egy 20 és 25 millió euró körüli kivásárlási összeg. Ezt most azért szeretnék átstrukturálni a salzburgiak, hogy egy 20 millió euró körüli ajánlatra is nemet mondhassanak.

A 18 éves játékos a tavalyi szezon második felében robbant be a Red Bull első csapatába, most pedig első felkészülését kezdheti el a felnőttcsapattal, amellyel a következő szezonban a Bajnokok Ligája főtábláján is bemutatkozhat.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/75583/pics/lead_800x600.jpg
Labdarúgás,Red Bull Salzburg,Szoboszlai Dominik
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?