Blogolj!

Erre a meglepetésre biztosan nem számított George F. Hemingway

Dorogi László

Mendelényi Dániel és Bozó Zoltán szezon közben vették át a klub irányítását a korábbi tulajdonostól, ám most egy nemes gesztussal kedveskedtek George F. Hemingwaynek.

Fotó: honvedfc.hu

Összességében nem futott rossz szezont a Budapest Honvéd labdarúgó csapata a 2018/2019-es idényben, az NB I-ben a negyedik helyen zárt a fővárosi alakulat, amivel kiharcolta az Európa-liga selejtezőben való szereplés jogát, a Magyar Kupában pedig csupán néhány perc választotta el a csapatot attól, hogy a MOL Vidi ellen elhódítsa a trófeát.

Ez végül nem jött össze, de az ezüstérem talán így utólag már szépen csillog a Honvédos nyakakban. A klubnál történt egy igen fontos változás is szezon közben, hiszen április 8-án George F. Hemingway tizenhárom év után úgy döntött, eladja a Honvédot, az új befektetők pedig a Reditus Equity Zrt. tulajdonosai személyében érkeztek meg.

A Honvéd új tulajdonosai: szeretjük a kispesti szurkolókat, mi is azok vagyunk

A Honvéd céljai a tulajdonosváltás után is változatlanok, az új klubvezetés nem szeretne belefolyni a szakmai munkába, de továbbra is egy gazdaságilag erős klubot kíván működtetni. Új korszak kezdődik a kispesti labdarúgás életében, hiszen ahogy korábban arról a Sportfaktor is beszámolt, George F. Hemingway tizenhárom sikerekkel tűzdelt év után eladta a Budapest Honvéd labdarúgó-csapatát.

Mendelényi Dániel és Bozó Zoltán most úgy döntöttek, hogy mivel a Honvéd idén elért sikereiből a korábbi tulajdonos is oroszlánrészt vállalt, megajándékozzák a Magyar Kupa után kapott ezüstéremmel. Hemingway természetesen elfogadta a medált, de a tulajdonosok lelkére kötötte, hogy jövőre már egy aranyérem másolatával lepjék meg és természetesen Bozó Zoltánékat is ez tenné igazán boldoggá.

A Honvédnál egyébként nem pihenhetnek sokáig, hiszen jövő szerdán már sorsolnak az Európa-liga selejtezőjében, így a Supka Attilát váltó olasz trénernek, Giuseppe Sanninónak gyorsan meg kell találnia a közös hangot a játékosokkal.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/74653/pics/lead_800x600.png
Budapest Honvéd,Magyar labdarúgás,NB I
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?