Blogolj!

A Henderson család útja a csúcsra

Ragnar Volarus

Maga a döntő nem hozott komoly izgalmakat a Bajnokok Ligájában. Még csak nagy gólokat sem. Talán kijelenthetjük, hogy a két csapat szurkolóin kívül néhány nap múlva már nem is fogunk emlékezni a meccsre. Annál inkább a meccs utáni pillanatokra.

Mert a lefújás után igazán megható pillanatok következtek. Ilyenkor megszokott a zokogó játékosok látványa, bár leginkább a vesztes oldalon. Most viszont a Henderson-família, apa és fia zokogott egymás nyakában. De nem csupán a győzelem miatt. A történetnek elég komoly előzményei vannak. A Liverpool csapatkapitányának, Jordan Hendersonnak az édesapja évekkel ezelőtt torokrákkal küzdött. A halálos kórból szerencsére sikerült felépülnie, de a kezelés alatt kérte a fiát, hogy ne látogassa, mert nem szeretné, ha olyan rossz állapotban látná.

Most pedig a büszke édesapa, Brian Henderson ott volt Madridban a Pool-szukorlók között, és a meccs után boldogan köszöntötte a fiát. Mindketten hihetetlen nehézségeken küzdötték át magukat azért, hogy ezen az estén ott lehessenek. Nem is csoda, hogy a győzelem után egymás nyakába borulva zokogtak.

Aztán apa és fia együtt nyilatkoztak, amiben Jordan Henderson elmondta: csak 10 éves volt, de már akkor arról álmodozott, hogy egy nap a Bajnokok Ligája döntőjében fog játszani. Ráadásul nem csak játszott, de nyert is. Mindkettejük legnagyobb boldogságára.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/73842/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?