Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Guzmics Richárd vett egy Porschét

Kecskés István

Alapvetően persze semmi közünk hozzá, mégis felkapja a fejét rá az ember, ha egy magyar focista Porsche gépjárművet vásárol magának.

Nézzük a közösségi médiába került szikár tényeket. 

Porsche 718 Boxter S. A hasznaltauto.hu oldalon 18,7 millió a legolcsóbb, 30,9 millió a legdrágább ebből a modellből. Hangsúlyozzuk nincs azzal semmi gond, ha valaki ilyet vesz, de ugye emlékszünk a Tanú című film klasszikussá nemesedett mondatára: „Szerénység, Pelinkán elvtárs! Szerénység! Ha valamit szeretek magamban, az a szerénység!”

Utoljára Sebők Vilmos volt olyan mafla, hogy a cottbusi prémiumból kabrio Porschét vásároljon magának és azt el is terjessze a médiában. 

::: Sebők Vili és a Porsche :::

>--

Úgy tűnik ez a Porsche vásárlás amolyan belső védő küldetés. Seből után Guzmics. Jó, mondjuk Dzsudzsák Balázs sem szűkmarkú, ha autókról van szó, hiszen az ő luxuskocsijából is fogyott már ki a benzin a Lánchídon… 

Szóval Guzmics vett egy Porschét, telekürtölték vele a közösségi médiát. Kap is a védő rendesesen, de nekem az tetszik a legjobban, aki azt kéri rajta számon, hogy a Slovan Bratislava játékosaként amúgy is hazaáruló, ne vegyen már ilyen autót. 

Ő dolga, hogy milyen autót vesz. De az biztos, hogy nagyon rosszul, vagy inkább furcsán mutat, ha egy Slovan (fúj…) játékos 20-30 millióért Porschézgat. És ezzel fel is vág. Ez Ronaldo, Beckham, vagy más futballisták stílusa. Nekik jól is áll a Porsche. 

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/72329/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?