Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Ha magyar vagy, még érvényes jeggyel sem mehetsz a szlovák szektorba

Dorogi László

A magyar labdarúgó-válogatott Szlovákia ellen kezdi meg csütörtökön a 2020-as Európa-bajnokságra való kvalifikációs sorozatot. A közös történelmi múlt különös pikantériát és presztízst ad az egyébként is fontos három pontot túl a meccsnek, nem csoda hát, ha igen komoly biztonsági előkészületek zajlanak a nagyszombati találkozót megelőzően.

Fotó: Wikipédia

A Külgazdasági és Külügyminisztérium konzuli szolgálata kedd délelőtt közleményt adott ki, amelyben felhívta a Szlovákiába utazó magyar szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzésre szóló jegyek beszerzésében, és azok árának visszatérítésében nem tud segítséget nyújtani, továbbá kiemelték, hogy a magyar állampolgárokat még akkor sem engedik be a hazai szektorokba, ha oda szóló érvényes jegyük van.

A konzuli szolgálat arról is tájékoztatott, hogy a stadionba tilos szúró-vágó eszközöket, öngyújtót vagy alkoholt bevinni, a kapunyitás a mérkőzés előtt két órával várható és a stadionba való beléptetést szigorú átvizsgálás előzi meg.

A magyar labdarúgó-válogatott Szlovákia mellett Horvátországgal, Wales-szel és Azerbajdzsánnal küzd a 2020-as kontinenstornára való kijutásért. Az Európa-bajnokság érdekessége, hogy ezúttal nem egy vagy két ország, hanem több európai nagyváros ad otthont a viadalnak, többek között az új Puskás Ferenc Stadion is, ahol három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek majd meg.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/70409/pics/lead_800x600.jpg
Labdarúgás,Magyar labdarúgás,magyar labdarúgó-válogatott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?